SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Polen øker forspranget

Poland's Robert Lewandowski celebrates after scoring a goal as Denmark's goalkeeper Kasper Schmeichel, left, picks the ball  during their World Cup Group E qualifying soccer match at the National Stadium in Warsaw, Poland, Saturday, Oct. 8, 2016. (AP Photo/Alik Keplicz)

Poland's Robert Lewandowski celebrates after scoring a goal as Denmark's goalkeeper Kasper Schmeichel, left, picks the ball during their World Cup Group E qualifying soccer match at the National Stadium in Warsaw, Poland, Saturday, Oct. 8, 2016. (AP Photo/Alik Keplicz) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi tror Polen vinner toppoppgjøret mot Montenegro.

DEL

OddstipsSøndagens langoddsprogran preges av VM-kvalifiseringskamper, men det er også en del NM-kvalifiseringskamper og det er full runde i Serie B. I tillegg er det sluttspillkamper i ishockey rundt omkring i Europa, tennis og sykkel på en rikholdig meny.

Søndagens singeltips: Høgmo var ikke hele problemet

Søndagskupongen: Maks ett poeng til Norge

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Montenegro – Polen B

Vm-kvalifisering, gruppe E. Toppoppgjør. Polen topper gruppen med ti poeng, mens Montenegro ligger på annenplass, tre poeng bak dem.

Polen vil forsøke å øke forspranget når de drar til Stadion Pod Goricom søndag

Montenegro startet kvaliken med å spille 1–1 mot Romania, deretter vant de kampene mot Kasakhstan og Denmark. Men etter en sterk start på VM-kvaliken klønet Montenegro det til mot Armenia i forrige match. 

Montenegro rotet vekk en tomålsledelse og tapte 2–3 i Armenia etter å ha sluppet inn tre mål i løpet av de siste 45 minuttene. Damir Kojasevic og Stevan Jovetic scoret målene for montenegrinerne.

Montenegro har vært gode i begge ender av banen i denne VM-kvaliken, men det er spesielt vdefenivt laget har vært solid. De har kun sluppet inn fire mål på fire kamper så langt i denne kvaliken.

Offensivt er Sevilla-angriperen Stevan Jovetic den store stjernen. Han er også lagets toppscorer med tre mål, mens Fatos Beqiraj har plassert ballen to ganger i mål på sine fire kamper.

Montenegro vant kun tre av deres ti kamper i kvalifiseringen til EM i 2016, men de har vært et helt annet lag etter at Ljubisa Tumbakovic tok over som trener for ett bår siden. Nå har montenegrinerne kun tap to av de siste seks kampene sine, og de hadde tre kamper på rad uten tap før det pinlige tapet mot Armenia.

I motsetning tim Montenegro fhadde Polen en skuffende start på VM-kvaliken. De spilte 2–2 mot Kasakhstan på bortebane i åpningskampen, etter å ha ledet 2–0 etter de første 45 minuttene.

Men polakkene kom seg raskt på vinnersporet igjen. Før søndagens kamp har de tre seire på rad mot Danmark, Armenia og Romania.

Polen har imponert offensivt de første kampene i VM-kvaliken. De har scoret to mål eller mer i hver av de fire første kampene.

I forrige VM-kvalikkamp, som ble spilt i november, vant de hele 3–0 mot Romania. Bayern Munchens Robert Lewandowski og Kamil Grosicki scoret polakkenes mål. Lewandowski er utrolig viktig for Polen. Han har scoret syv mål på de fire første kampene.

Polen er et solid bortelag. De har kun tapt én av de siste ni bortekampene i alle turneringer, og de har vunnet fem av dem. De har også et sterkt forsvar, men har likevel sluppet inn fem mål så langt i VM-kvaliken.

Grzegorz Krychowiak er den eneste spilleren på skadelisten hos polakkene til denne kampen.

De siste to møtene mellom disse lagene har endt uavgjort, men denne gangen tror jeg Polen vinner. Montenegro er ingen pushover, men Polen har det sterkeste mannskapet. De er også gode på bortebane.

Polen-seier til 1,85 i odds er ok. Jeg satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips søndag 26. mars:

Montenegro–Polen 3,65–3,10–1,85 B

Total odds: 1,85