SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

RBK har overtaket på kanarifuglene

Trondheim  20180408.
Rosenborg takker kjernen etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal Stadion (4-0). (fv) Anders Trondsen, Yann-Erik de Lanlay, Even Hovland, Rafik Zekhnini, Birger Meling, Pål André Helland og Tore Reginiussen.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Trondheim 20180408. Rosenborg takker kjernen etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal Stadion (4-0). (fv) Anders Trondsen, Yann-Erik de Lanlay, Even Hovland, Rafik Zekhnini, Birger Meling, Pål André Helland og Tore Reginiussen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Av

Kampene på midtukekupongen spilles torsdag og fredag denne uken. Sjekk vårt forslag til 96-rekker!

DEL

MidtukekupongenPå grunn av få kamper å velge i onsdag, har Norsk Tipping flyttet innleveringsfristen på midtukekupongen til torsdag. Denne uken spilles kampene torsdag og fredag.

Det er to spennende Europaliga-semifinaler, Superfinalen i Norge mellom Rosenborg og Lillestrøm, i tillegg er det blant annet kamper fra spansk La Liga, engelsk Mesterskapserie, dansk cup, Allsvenskan og tysk 1. Bundesliga.

Lillestrøm har spilt 19 kamper på rad mot Rosenborg uten å vinne. Det er snart ti år siden kanarifuglene sist slo trønderne. De vant 4-2 på Åråsen i oktober 2008. Det begynner å bli en stund siden. Rosenborg har vært svake i seriestarten, og de vil neppe prioritere denne kampen. Likevel tror jeg de vinner på Åråsen torsdag kveld.

Lillestrøm var under pari mot Ranheim i helgen, og tapte 0-1 mot lillebror i Trondheim. Jeg tror ikke LSK klarer å reise seg mot et Rosenborg-lag de har strevet mot de siste ti årene.

Bonuspotten er nå oppe i 2,3 millioner kroner. Pausepotten er på 280 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er torsdag klokken 1825.

Torsdagens oddstips: Vil gi Europaliga-finale i avskjedsgave til Wenger

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Lillestrøm – Rosenborg B

Supercup-finalen. Cupmesteren møter seriemesteren. Lillestrøm var svake hjemme mot nyopprykkede Ranheim, og romerikingene tapte 0–1. RBK har hatt en tung start på sesongen, men det virker som trønderne er i gang nå. De har vunnet de fire siste kampene. RBK har vunnet åtte av de ni siste kampen på Åråsen. Jeg tror ikke >LSK klarer å snu den dårlige trenden, iallfall ikke slik de spiller nå om dagen.

2. Arsenal – Atlético Madrid U (HB)

Arsenal vet at den eneste muligheten til å sikre spill i Mesterligaen neste sesong er å vinne Europaligaen. Det blir ikke enkelt. Atletico er av mange favoritten til å vinne Europaligaen, og det er ikke uten grunn. Atletico har vunnet 22 av de siste 26 Europaliga-kampene.

Sjekk torsdagens singeltips:

Vil gi Europaliga-finale i avskjedsgave til Wenger 

3. Marseille – FC Salzburg H (U)

Marseille er ikke til å spøke med hjemme på Stade Vélodrome. De er ubeseiret i de siste åtte hjemmekampene i Europaligaen, hvorav syv seire. Disse lagene møttes også i gruppespillet. Den gangen tok østerrikerne fire poeng, tre poeng hjemme og ett i Frankrike.

4. Fulham – Sunderland H

Fulham kan sende en stor takk til Derby, som slo Cardiff på tirsdag. Nå kan Fulham klatre opp på direkte opprykksplass med seier mot bunnlaget Sunderland. Fulham har ikke tapt i Mesterskapsserien siden 16. desember. Den gangen tapte de mot nettopp Sunderland.

5. Levante – Sevilla U (B)

Levante har satt inn sluttspurten. De har vunnet tre av de fire siste kampene, og er nå ni poeng over nedrykksstreken. De imponerte med å slå Athletic Bilbao borte i forrige serierunde. Sevilla er ute av form. De er uten seier i de seks siste kampene. En gang må det snu.

6. TSG 1899 Hoffenheim – Hannover 96 H

Hoffenheim er i kjempeform. De er uten tap i de åtte siste kampene, og de står med to seire på rad før kampen mot Hannover. De har bare to poeng opp til Leverkusen som innehar den siste Mesterligaplassen. Hannover har kun én seier på de ni siste kampene.

Lag kode Kopier kode

7. Aberdeen – Hearts H (U)

Aberdeen slåss med Rangers om annenplassen i Skottland. På Pittodrie har de kun ett tap på de syv siste kampene. Borteformen til Hearts er dårlig. Dehar ikke vunnet noen av de siste syv bortekampene. På Pittodrie har de spilt uavgjort i to av de tre siste kampene.

8. Montpellier – Saint-Etienne B (U)

Montpellier har tapt de to siste kampene, og har kun én seier på de ni siste matchene. St. Etienne har vunnet fire av de fem siste kampene, og er med i kampen om en plass i Europaligaen. Montpellier er uavgjortspesialisten i Ligue 1. De har delt poengene i 16 kamper.

9. Sochaux – Lorient U (B)

Sochaux viser fin form. De er uten tap i de seks siste kampene. Lorient, som rykket ned fra Ligue 1 etter sist sesong, har møtt veggen. De har tapt fire av de fem siste kampene. Laget har bare to poeng opp til en plass i opprykkskvaliken. Setter de inn sluttspurten?

10. AC Horsens – FC København B

Horsens har bare vunnet én av de siste ti kampene mot Ståle Solbakkens FC København. På hjemmebane står de uten seier på de seks siste kampene. FCK har ikke hatt noen god sesong, men de har vunnet de to siste ligakampene. Horsens har tapt fire av de fem siste.

11. Brøndby – FC Midtjylland H

Semifinale i cupen. Brøndby viser solid form. De har vunnet de syv siste kampene, og de slo nettopp FC Midtjylland 3–2 i serien for halvannen uke siden på bortebane. Begge lagene slet seg videre fra kvartfinalene etter ekstraomganger. Brøndby går til finalen.

12. AIK–Sirius H

Tidligere Brann-trener Rikard Norling har fått fart på AIK. De ligger på annenplass i Allsvenskan, og er ubeseiret etter fem serierunder. De har vunnet 2–0 i de tre første hjemmekampene sine. Sirius har tapt to av tre bortekamper så langt, og taper igjen mot AIK.

Midtukekupongen i uke 17