SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rochdale skal være sjanseløse på Wembley

Tottenham's Erik Lamela celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup fourth round replay soccer match between Tottenham Hotspur and Newport County at Wembley Stadium in London, Wednesday, Feb. 7, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)

Tottenham's Erik Lamela celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup fourth round replay soccer match between Tottenham Hotspur and Newport County at Wembley Stadium in London, Wednesday, Feb. 7, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av

Spurs høvler over Rochdale på Wembley.

DEL

MidtukekupongenDenne ukens midtukekupong består av kamper fra hele Europa. Høydepunktet er utvilsomt storkampen i Premier League mellom Arsenal og Manchester City, i tillegg er det omkamp i FA-cupen mellom Tottenham og Rochdale. Det er også kamper fra spansk La Liga, fra italiensk Serie A og fransk Coupe de France. 

Spurs og Harry Kane slo Crystal Palace etter en sen scoring på Selhurst Park, de er fortsatt ubeseiret i de 15 siste kampene og har ikke tapt i 2018. Borte har det klabbet litt, men på Wembley har de vært uslåelige. Rochdale får bank på onsdag.

Bonuspotten har bygget seg opp igjen. Nå er den oppe i 1,5 millioner kroner. Pausepotten er på 60 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 2040

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Tottenham – Rochdale H

Omkamp i FA-cupen etter at Rochdale overraskende klarte 2-2 i den første kampen. På Wembley kommer Tottenham til å kjøre på fra start. Det skal være klasseforskjell. Unødvendig å kaste vekk garderinger her. Sikker hjemmeseier.

2. Arsenal – Manchester City B (U)

Disse lagene møtes for andre gang på fem dager. City banket Arsenal 3-0 i ligacupfinalen på Wembley søndag. Hjemme på Emirates har Arsenal en god statistikk mot City. De lyseblå har ikke vunnet noen av de siste seks kampene her, men fire av dem har endt uavgjort.

3. SD Eibar – Villarreal B (H)

Eibar har tapt de to siste kampene, og baskerne har gått målløse av banen i begge kampene. Etter en seiersløs måned vant Villarreal 1-0 hjemme mot Getafe i helgen. Formen er ikke på topp, og de har kun vunnet én av de siste seks bortekampene mot baskerne.

4. Atlético Madrid – CD Leganés H

Atlético Madrid har en fantastisk angrepsrekke med Costa og Griezmann i i spissen. De knuste Sevilla 5-2 i helgen. Atletico har kun tapt én av 25 kamper denne sesongen, og skal slå Leganés enkelt hjemme i Madrid.

5. Real Betis – Real Sociedad H

Betis slo Levante 2-0 på bortebane mandag, og nå kjemper de om en plass i Europa neste sesong. Motivasjonen bør være i orden. Real Sociedad har skuffet stort denne sesongen. Baskerne er heller ikke i sin beste form. De har tapt seks av de siste åtte kampene.

6. Las Palmas – Barcelona B

Las Palmas har aldri vunnet mot Barcelona, og de gjør det ikke denne gangen heller. Barcelona knuste Girona 6-1 i forrige serierunde, og etter 25 kamper i La Liga er de fortsatt ubeseiret. Hjemmelaget fra Gran Canaria ligger på nedrykksplass. Solid borteseier!

7. CD Alaves – Levante H

Alaves fikk en elendig start på sesongen. De tapte ni av de ti første kampene, men etter å ha vunnet tre av de fire siste er Alaves nå over nedrykksstreken. Levante på sin side er uten seier på de 13 siste kampene, og de har kun vunnet én av de siste 20 ligakampene.

8. Lazio – Milan B (HU)

Milan har gode minner fra Olympiastadion. De vant fortjent 2-0 der mot Roma i helgen, og laget er på rett vei etter at Gattuso tok over. Disse lagene spilte 0-0 på San Siro i høst. Lazio er i flott form, og de er en hard nøtt hjemme i Roma. Vi spanderer en helgardering.

9. Paris Saint-Germain – Marseille H (U)

PSG avgjorde søndagens kamp mot Marseille tidlig. De ledet 2-0 allerede etter 28 minutter. Neymar gikk av banen skadet og spiller ikke kvartfinalen i cupen. PSG er ubeseiret i de ti siste hjemme mot Marseille, hvorav ni er vunnet. Men: Prioriterer de cupen?

10. Caen – Lyon B (U)

Caen har vunnet fire av de siste seks hjemmekampene mot Lyon, men det har vært i ligaen. Begge cupkampene Caen har spilt mot Lyon hjemme har endt med tap. Nå er det kvartfinale i cupen, men Lyon er ute av form. De er uten seier i de fem siste ligakampene.

11. Motherwell – Aberdeen B

Aberdeen kjemper om sølvet i den skotske ligaen. Etter to tap på rad har laget fra den skotske oljebyen falt ned til tredjeplass, tre poeng bak Rangers og hele tolv poeng bak serledere Celtic. Aberdeen har vunnet fire av de siste seks kampene mot Motherwell.

12. FC Midtjylland–Brøndby U (H)

Toppoppgjør i den danske Superligaen. Midtjylland topper tabellen, tre poeng foran Brøndby. Midtjylland har ikke tapt på hjemmebane denne sesongen. De har ti seire og én uavgjort så langt. Brøndby er det nest beste bortelaget i Danmark, men får det tøft her.