SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Roma kan smadre Atleticos håp

Roma's Stephan El Shaarawy celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group C soccer match between Roma and Chelsea, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)

Roma's Stephan El Shaarawy celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group C soccer match between Roma and Chelsea, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) Foto:

Av

Roma kan vinne på Wanda Metropolitano.

DEL

OddstipsSpillsenteret kom kraftig ned på jorden tirsdag, da vi bommet på begge oddsforslagene. Preston fortsetter å være noen skikkelige busemenn for Bristol City og Fulham ga Sheffield United juling på bortebane, i tillegg nøyde Besiktas seg med 1-1 mot Porto. Dermed røk vi både på dobbel- og enkelttipset. Dessverre!

Onsdagens oddsprogram preges av at det spilles åtte kamper i Mesterligaen, i tillegg er det kamper fra den engelske Mesterskapserien. Som ikke det er nok, er det også håndball og ishockey på langoddsprogrammet.

Midtukekupongen: Kan Rosenborg ta en spansk en?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Atletico Madrid - AS Roma B

Mesterligaen, gruppe C. Atletico Madrid har tatt seg til finalen i Mesterligaen to ganger de siste fire årene. De var i finalen så sent som i mai 2016, men onsdag kveld kan de ryke ut av Mesterligaen.

Atletico Madrid har hatt en skuffende høst. I den hjemlige ligaen har det gått trott. De tok riktignok ett poeng på hjemmebane mot byrivalene Real Madrid i helgen, men selv om det resultatet var bra er ikke formen den aller beste.

Det spanske hovedstadslaget har kun vunnet to av de siste ti kampene i alle turneringer. Problemet er at de spiller alfor mye uavgjort. Samtidig har de heller ikke levert spillemessig. De har vært bleke offensivt, hvor de bare har scoret 16 mål på tolv kamper. Nøkkelspillere som Griezmann har ikke innfridd.

Om de har skuffet i La Liga, så har nedturen i Mesterligaen vært enda verre. Så langt har ikke Atletico vunnet en eneste kamp i Mesterligaen. De står med tre uavgjorte og ett tap. De har skuffet stort med å spille uavgjort to ganger mot aserbajdsjanske Qarabag og de tapte 1-2 mot Chelsea på Stamford Bridge. De spilte også uavgjort på Stadio Olympico i Roma. Den kampen endte 0-0. 

Diego Simeones gutter har skaffet seg et nesten umulig utgangspunkt for å gå videre i turneringen. Selv om de skulle klare å slå Roma onsdag, så må de antakeligvis også vinne mot Chelsea i London i den siste runden. Antonio Contes menn ligger på annenplass, fire poeng foran Atletico.

Sjekk midtukekupongen her:

Kan Rosenborg ta en spansk en? 

Roma på sin side topper tabellen, og de er ubeseiret etter de fire første kampene. De leverte en fantastisk kamp mot Chelsea på hjemmebane sist, da de knuste engelskmennene hele 3-0.

På bortebane har de vunnet 2-1 mot Qarabag, og de imponerte med å spille 3-3 på Stamford Bridge mot Chelsea. De ligger kun ett poeng foran Chelsea, og jeg tror italienerne vil kjøre på for seier i Madrid.

Formen til Roma er god. De slo byrival Lazio 2-1 lørdag, og de har dermed vunnet seks kamper på rad før møte med Atletico. De har scoret tolv mål på de seks kampene. Hjemme i Serie A har de holdt nullen i tre av de fem siste kampene, men på bortebane i Mesterligaen har de sluppet inn mål i begge kampene.

Dersom man ser på statistikken er det stor sannsynlighet for at det vil komme mål begge veier. Atletico har nemlig kun spilt én hjemmekamp denne uken uten å score. Det var mot Real.

Edin Dzeko er mannen Atletico må stoppe. Den bosniske spissen har scoret tre mål i Mesterligaen og syv mål i Serie A denne sesongen.

Atletico mangler stopperen Stefan Savic som er suspendert, men ellers kan Diego Simeone stille med sitt beste mannskap.

Roma må klare seg uten høyrebacken Rick Karsdorp som er skadet, og heller ikke spissen Patrick Schik er klar til denne kampen.

Forutsetningene for kampen på Wanda Metropolitano er klare. Atletico henger med i kampen om avansement med seier, mens Roma går videre i Mesterligaen med uavgjort.

Jeg tror Roma har nok kvalitet i laget til å utfordre Atletico, selv om de spiller på bortebane. Uavgjortfaren er selvsagt stor i en slik kamp, men det er ikke godt nok for Atletico så de må fremover. Det kan gi Roma kontringsmuligheter. Jeg satser på en dristig borteseier til 3,80 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips onsdag 22. november:

Atletico Madrid - Roma 1,85 - 3,20 - 3,80 B

Total odds: 3,80