SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sampdoria er vanskelige å slå på hjemebane

Sampdoria's Duvan Zapata, right, elebrates with his teammate Italian forward Fabio Quagliarella after scoring, during the Serie A soccer match between Sampdoria and Atalanta at the Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, 1Sunday, Oct. 15, 2017. (Simone Arveda/ANSA via AP)

Sampdoria's Duvan Zapata, right, elebrates with his teammate Italian forward Fabio Quagliarella after scoring, during the Serie A soccer match between Sampdoria and Atalanta at the Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, 1Sunday, Oct. 15, 2017. (Simone Arveda/ANSA via AP) Foto:

Av

Sampdoria er det nest beste hjemmelaget i Serie A.

DEL

OddstipsTirsdagen ble også en nedtur for Spillsenteret, men vi krummer nakken og går på med friskt mot igjen i dag.

Det er et interessant oddsprogram denne onsdagen. Det spilles en rekke liga- og cupkamper fra Italia, Spania, Tyskland og England, med Arsenal – Chelsea som selve rosinen i pølsen.

Midtukekupongen: Arsenal jakter sin første ligacupfinale på syv år

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Sampdoria – AS Roma H

Italiensk, Serie A. Viktig kamp for Sampdoria. Roma ligger syv poeng foran dem på tabellen før onsdagens kamp, men Sampdoria vil med tre poeng i denne kampen puste hovedstadslaget i nakken.

Sjansene for en ny Sampdoria-skrell er gode siden Roma er i elendig form. De er uten seier i fem siste kampene, uansett turnering.

I helgen spilte Eusebio Di Francescos lag 1–1 mot Inter. De ledet 1–0 helt til det gjensto fire minutter av kampen, da utlignet Matias Vecino for Milano-klubben. Det samme skjedde mot Sassuolo for en knapp måned siden. Roma scoret tidlig i kampen, men ledelsen glapp i slutten av andre omgang.

Nå skal Roma til Stadio Luigi Ferraris, og det er ikke yndlingsbanen til hovedstadslaget. De har kun vunnet én av de siste åtte bortekampene mot Sampdoria.

Sampdoria viser også herlig hjemmeform. De slo Fiorentina 3–1 i helgen, og det var lagets åttende hjemmeseier så langt denne sesongen.

De har tatt 73 prosent av poengene sine på hjemmebane, og det sier litt om hvilke oppgave Roma står foran.

Sjekk vårt forslag til midtukekupong:

Arsenal jakter sin første ligacupfinale på syv år 

Jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor de er gjort til så store favoritter i denne kampen. Ja, det virker nesten som oddssetterne kun har sett på navnene i spillerstallen og tidligere meritter. Oddsen kan i alle fall ikke være satt ut fra resultatene til lagene de siste ukene.

Med kun én seier på de syv siste kampene, så klarer jeg ikke å se for meg at Roma skal vinne denne bortekampen i Genoa.

Roma nøter det nest beste hjemmelaget i Serie A, og de spiller på en bane de ikke liker seg på. Den nære historien viser samtidig at Sampdoria har vunnet tre av de fem siste Serie A-kampene mot laget fra Den evige stad.

Men: Det kan bli en målrik kamp. Fem av de siste seks kampene mellom disse lagene har endt med minst tre mål

Fabio Quagliarella er i kjempeform for hjemmelaget. Han har scoret fem mål på de to siste hjemmekampene i Serie A. Roma på sin side må stole på Edin Dzeko, hvis han spiller. Han scoret nemlig i begge kampene mot Sampdoria forrige sesong. Men Edin Dzeko er usikker siden han er linket til Chelsea.

Sampdoria har ingen nye skader. Det betyr at vertene kan stille med sitt beste mannskap til kampen mot Roma, og de vil sannsynligvis stille i en 4-3-1-2-formasjon.

Jeg mener Sampdoria er undervurdert i denne kampen. 3,50 i odds på hjemmeseier er fristende nok til at jeg satser 100 kroner på Genoa-laget. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips onsdag 24. januar:

Sampdoria–Roma 3,50–3,35–1,82 H

Total odds: 3,50