SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Skader stopper ikke Barcas stjernegalleri

FC Barcelona's Luis Suarez, celebrates after scoring his second goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.14, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)

FC Barcelona's Luis Suarez, celebrates after scoring his second goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.14, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) Foto:

Av

Barcelona er ustoppelig denne sesongen.

DEL

SøndagskupongenSuper lørdag for Spillsenterets odds- og tippetips. Singeltipsene på Tottenham og Monaco til henholdsvis 1,95 og 2,25 i odds gikk inn. På begge tipsene hadde vi 250 kroner i innsats. Det sørget for et pent overskudd, selv om vi bommet på råtipset på Watford. I tillegg fikk vi ti rette på lørdagskupongen. Premien var på flotte 85 kroner.

Søndagens tippekupong inneholder kamper fra alle de store ligaene i Europa. Det er kamper fra Premier League, tysk 1. Bundesliga, fransk Ligue 1 og italiensk Serie A, i tillegg er det et par kamper fra den danske Superligaen.

Bonuspotten røk ut på lørdag, så det er kun 230 000 kroner i bonuspotten på søndagskupongen. Pausepotten derimot har økt til 120 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1515.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Newcastle - Manchester United B

Manchester United imponerer ingen, men vinner. Har vunnet seks av de ti siste på St. James' Park, og har bare ett tap. Newcastle sliter. Har nesten bare møtt lag fra nedre halvdel den siste perioden, men har likevel kun klart å få med seg fire poeng.

2. Southampton - Liverpool (HU)B

Selv om Liverpool-fansen nok føler seg snytt etter Tottenham-kampen, var de røde heldige som fikk med seg poeng. Jürgen Klopps mannskap går av og til på noen uforståelige smeller mot de dårligste lagene. Southampton kan fort være en slik felle.

3. Barcelona - Getafe H

Når Barcelona går på et poengtap, slik de gjorde forrige helg, så slår de som regel knallhardt tilbake i ukene etterpå. Messi & co. scorer over tre mål i snitt hjemme, så stakkars Getafe skal være sjanseløse her, selv om formen deres er helt ok.

4. Celta Vigo - Espanyol H(B)

Celta Vigo har de siste sesongene vært et lag å regne med på øvre halvdel. Kjemper om plasser som gir spill på kontinentet. Problemet er bare at Celta er best borte. Espanyol kan med ujevne mellomrom slå fra seg, som de gjorde mot Barca, Atletico og Villareal.

5. Valencia - Levante H(U)

Valencia var lenge med og prege gullkampen, men sluknet helt rundt juletider. Med fem tap på de siste syv er mesterligaplassen i fare. Levante har ikke vunnet på ti kamper, men har spilt fem uavgjorte i den perioden.

6. Sønderjyske - Nordsjælland B(U)

Så var vi i Danmark, hvor vinterferien er over. Nordsjælland jakter ligagull, og avsluttet høstsesongen med tre strake seire. Må vinne igjen for å holde følge med serieleder Midtjylland. Sønderjyske taper sjeldent hjemme, men klarer heller ikke vinne.

7. Lyngby - Brøndby B

Etter å ha skilt lag med David Nielsen er Lyngby i trøbbel. Står med fire strake tap, og veien til nedrykk er kort. Skal være sjanseløse mot serietoer Brøndby. Gjestene vant ni av de ti siste kampene før vinterpausen, og ligger bare poenget bak Midtjylland.

8. Stuttgart - Borussia Mönchengl. B

Stuttgart sliter som bare det i Buncesliga, men det er fordi de er ræva borte. På hjemmebane er det noe helt annet. Gladbach har et høyt toppnivå, og kjemper om europacupplass. Har noen koder de må knekke på bortebane, men på en god dag vinner gjestene.

9. Werder Bremen - Wolfsburg U(B)

Resultatene til Wolfsburg er absurde. Laget har kvalitet, og penger, men sesong etter sesong skuffer de. Denne sesongen har de spilt uavgjort i 12 av 21 kamper! Werder Bremen er ikke noe bedre. Har spilt uavgjort i tre strake hjemmekamper.

10. Nantes - Lille H(B)

Lille kjemper for tilværelsen, mens Nantes kjemper om 5.-plassen som gir spill i Europa. Formen til begge lag er skrantende. Lille har tre tap på de fire siste, mens Nantes har tapt tre av de fire siste hjemme. Vrien kamp. Kjører en splitt.

11. Lyon - Rennes H

Etter seieren over PSG har det bare gått nedover for Lyon. Har to tap på rad nå, hvor det siste svir enormt. Med én mann mer på banen klarte man å rote vekk en 2-0-ledelse mot Monaco. Rennes er i forferdelig form, og kan fort være motstanderen hvor det snur.

12. Roma - Benevento H

Roma sliter, men møter Serie As desidert dårligste lag. Benevento har bare tatt syv poeng denne sesongen, og er snart klar for Serie B. Går Roma på trynet her er det bare å skrinlegge hele sesongen.