SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Solskjær har aldri vunnet i Haugesund

MOLDE  20170417.
Eliteserien fotball 2017: Molde - Vålerenga. Moldes manager Ole Gunnar Solskjær etter 4-0 seieren i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Vålerenga på Aker Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

MOLDE 20170417. Eliteserien fotball 2017: Molde - Vålerenga. Moldes manager Ole Gunnar Solskjær etter 4-0 seieren i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Vålerenga på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Men i kveld kvitter Molde seg med Haugesund-komplekset

DEL

OddstipsDet ble en strålende avslutning på en god helg for Spillsenteret. To av tre tips gikk inn på søndag. Barcelona innfridde til herlige 2,95 i odds på bortebane mot Real Madrid (100 kroner i innsats) og singeltipset på Monaco satt også som et skudd (10 kroner i innsats). Dermed sørget vi for at også uke 16 gikk i pluss for Spillsenteret.

Mandagens oddsprogram inneholder flere spennende kamper. Høydepunktet her hjemme på bjerget er eliteserieoppgjøret mellom Haugesund og Molde, men det spilles også kamper i blant annet Allsvenskan og den danske Superligaen. I England kan Newcastle sikre comeback til Premier League med poeng hjemme på St. James Park mot Preston.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Haugesund – Molde B

Norsk, eliteserie. Haugesund pleier å være et sterkt hjemmelag. Sist sesong tapte de kun én av 15 seriekamper på hjemmebane. Det var 0–1 hjemme mot Sogndal, men de spilte uavgjort i hele seks av kampene.

Så langt denne sesongen har de kun spilt én hjemmekamp. Den vant de, 4–3 mot Vålerenga. På bortebane har Haugesund to tap og én seier. Det var et blekt Haugesund-lag som tapte fortjent 1–3 mot Brann i Bergen i forrige serierunde.

Før mandagens kamp har Haugesund seks poeng, og det er helt greit etter hvordan laget har spilt så langt.

Hjemmekampen mot VIF var ikke overbevisende. De ledet 3–1 to minutter ut i annen omgang, men slapp Oslo-laget inn igjen i kampen og Ronny Deilas menn utlignet til 3–3 ti minutter før slutt. Seiersmålet til Frederik Gytkjær kom i kampens siste spilleminutt.

Nå venter et Molde-lag som har slitt i Haugesund. Ole Gunnar Solskjærs menn har ikke dratt fra Haugesund med tre poeng på de fem siste kampene. Sist de vant i Haugesund var tilbake i 2010!

Leite og Izuchukwu har begge vært skadet siden sesongstarten, men Leite var med på benken sist og kan være aktuell til denne. Hajradinovic var ute mot Brann, men kan være tilbake.

Statistisk sett burde jeg nok ha satset på uavgjort i denne kampen, men etter det jeg så av Haugesund i kampen mot Brann tviler jeg på at de klarer å ta poeng mot Molde.

Molde tapte 1–2 på Lerkendal, men de har vunnet de øvrige tre kampene. De banket Vålerenga hele 4–0 sist. I den kampen viste romsdalingene at de vil kjempe i toppen denne sesongen.

Selv om det er tidlig i sesongen så virker Molde mye bedre enn i fjor. Jeg tror de kan komme til å kvitte seg med Haugesund-komplekset mandag og ta tre poeng i sildebyen.

Mostrøm og Ssewankambo er ute med skader, men de har ikke spilt hittil denne sesongen.

Molde trenger tre poeng i denne kampen om de skal holde følge med Rosenborg i toppen av tabellen. Søndag fikk Ole Gunnar Solskjær & Co. hjelp av erkerivalene fra Aalesund som holdt trønderne til 0–0 på Lerkendal. Dermed vil Molde med tre poeng i Haugesund kun være ett poeng bak RBK.

Jeg satser 250 kroner på borteseier til 2,35 i odds. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips mandag 24. april:

Haugesund–Molde 2,65–3,25–2,35 B

Total odds: 2,35