SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sorry, Cardiff!

Crystal Palace manager Neil Warnock holds his head during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Dec. 6, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Crystal Palace manager Neil Warnock holds his head during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Dec. 6, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Cardiff har ikke holdt nullen borte mot Blackburn siden 1961!

DEL

OddstipsBeklager, vi bommet på begge dobbelttipsene mandag. Chelsea innfridde, selvsagt, men verken Stuttgart, Frosinone eller Sevilla klarte å holde på ledelsen. Alle tre lagene spilte uavgjort. Dermed røk vi på begge dobbeltforslagene.

Tirsdagens langoddsprogram er så variert som det kan bli. Det starter med ishockey fra Finland, Sverige, Østerrike, Danmark og sluttspillet i Tyskland. Det fortsetter med full runde fra den engelske Mesterskapserien, og det spilles to spennende returkamper i Mesterligaen. Dagen avsluttes med en håndfull kamper fra NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Blackburn Rovers - Cardiff City H

Engelsk, Mesterskapserien. Tony Mowbray har utrettet mirakler på kort tid med Blackburn Rovers. Etter at Mowbray overtok for Owen Coyle har Lancashire-klubben tatt syv av ni mulige poeng. De to siste kampene har begge endt med 1-0 seire hjemme på Ewood Park mot henholdsvis Derby og Wigan.

For første gang siden 13. desember har Blackburn Rovers kravlet seg over nedrykksstreken, og de har nå to poeng ned til Bristol City på nedrykkplass.

Hjemme på Ewood Park har Rovers 7-5-6 denne sesongen, og de har vunnet de tre siste kampene. Alle tre kampene er vunnet 1-0. Nå venter en tøff hjemmekamp mot et Cardiff-lag som har vist fine takter den siste tiden.

Waliserne har skapt problemer for Blackburn de siste sesongene. Lancashire-laget har ikke vunnet mot Cardiff på de syv siste forsøkene. Fasiten viser tre uavgjorte og fire tap.

Men det er ikke i bekmørkt på statistikkfronten. Gjestene fra Wales har sluppet inn mål i de siste 15 oppgjørene på bortebane mot Blackburn. De har ikke holdt nullen borte mot Lancashire-laget siden 1961!

Blackburn Rovers sin midtbanespiller Hope Akpan er tilbake etter å ha vært supendert i fire kamper. Forsvarsspilleren Elliott Ward er tilbake i trening, men spiller neppe tirsdagens kamp. Det gjør heller ikke midtbanespiller Corry Evans.

Etter en god periode fikk Cardiff City seg en på trynet lørdag. Manager Neil Warnock var tilbake på Lofthus Road hvor han tidligere har hevet lønn, men returen ble ikke slik han hadde håpet. Waliserne tapte 1-2, til tross for at de tok ledelsen.

Før tapet mot QPR hadde waliserne spilt uavgjort mot Fulham, mens de hadde slått Rotherham United, Derby County og Leeds United.

Cardiff ligger de nå på en 12. plass med 46 poeng. De kan verken rykke opp eller ned, og jeg mener helt klart at Blackburn har større motivasjon enn waliserne i denne kampen. 

Zohore er mannen Cardiff må sette sin lit til. Han viser glimrende form. Angriperen har scoret fire mål på de fem siste kampene, og samtlige scoringer har kommet på bortebane.

Cardiffs midtbanespiller Aron Gunnarsson har vært syk, men håper å bli spilleklar til denne kampen. Angriperen Rickie Lambert, Lee Peltier, forsvarsspilleren Bruno Manga og midtbanespilleren Rhys Healey er alle ute.

Blackburn Rovers har fått et løft etter at Tony Mowbray kom inn, og de har mest å spille for i tirsdagens kamp. Cardiff har havnet iet ingen mannsland, og jeg tror de får problemer her. 2,40 i odds på hjemmeseier er godkjent. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 7. mars:

Blackburn Rovers - Cardiff City 2,40 - 3,10 - 2,50 H

Total odds: 2,40