SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Southampton vinner skjebnekampen

Swansea City's Tammy Abraham, controls the ball with AFC Bournemouth's Charlie Daniels, obscured behind, and Nathan Ake, during the English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Saturday May 5, 2018. (Andrew Matthews/PA via AP)

Swansea City's Tammy Abraham, controls the ball with AFC Bournemouth's Charlie Daniels, obscured behind, and Nathan Ake, during the English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Saturday May 5, 2018. (Andrew Matthews/PA via AP) Foto:

Av

Saints sender Swansea ned.

DEL

OddstipsTirsdagens oddsprogram byr et nedrykksdrama fra Premier League mellom Swansea og Southampton som sitt soleklare høydepunkt. Det er i tillegg kamper fra den skotske toppserien, fra Superettan i Sverige og fra Polen.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Swansea - Southampton B

Engelsk, Premier League. Kampen om ligatittelen i Premier League ble aldri særlig spennende. Manchester City rykket tidlig ifra de andre lagene, men i bunnen av tabellen er det fortsatt spenning.

Tirsdagens oppgjør mellom Swansea og Southampton er en skjebnekamp. Begge lagene kjemper for liver i Premier League. Det laget som taper vil antakeligvis rykke ned.

Swansea gjorde en mirakuløs klatring på tabellen da Carlos Carvalhal tok over på Liberty Stadium. Etter å ha lagt over nedrykksstreken siden starten av mars, er Swansea tilbake i nedrykksgjørmen.

Lørdag tapte waliserne 0-1 mot Bournemouth, og det var lagets syvende kamp på rad uten seier. De har kun tatt tre av 21 mulige poeng i denne perioden.

Nå skal de møte et Southampton-lag som har vært en ekkel motstander for dem. Swansea har nemlig kun vunnet to av de siste elleve kampene mot the Saints, og de har gått målløse av banen i syv av kampene.

Bare Stoke (13) har spilt flere kamper på rad uten seier enn Swansea akkurat nå.

Et stort problem for dem er at de har de har hatt trøbbel med å score mål på hjemmebane denne sesongen. Statistikken viser at de har gått målløse av banen i syv hjemmekamper så langt denne sesongen. Ingen andre lag som har gått målløse i flere hjemmekamper.

Det er dårlig nytt for Swansea at Southampton har funnet formen.

The Saints var nær ved å ta tre poeng i helgen, men en sen scoring av Everton gjorde at kampen endte 1-1. Nå er de ubeseiret i de tre siste kampene.

Men: Southampton har kun vunnet én av de siste ti Premier League-kampene.

Samtidig har de vært gode mot lag i nedrykkssonen. Seks av de ti siste borteseirene i Premier League har kommet mot lag som har vaket rundt nedrykksstreken.

De har også et godt tak på Swansea. Laget fra den engelske sørkysten har kun tapt én av de siste fem Premier League-kampene på Liberty Stadium (tre seire og én uavgjort), og de har holdt nullen i fire av kampene.

Dette er en såkalt sekspoengskamp, og Swansea blir en hard nøtt for Soton. Waliserne har vunnet fire av de siste seks hjemmekampene i ligaen. Ja, de har faktisk vunnet alle tre hjemmekampene mot lag blant de seks lagene i bunnen av tabellen.

Southampton på sin side har ikke vunnet en bortekamp i ligaen siden februar. Den gangen slo de West Brom. Det er en av to borteseire denne sesongen.

Swansea-manager Carlos Carvalhal kan komme til å gjøre endringer på laget før skjebnekampen mot Southampton. Bortsett fra Kyle Bartley, som har problemer med en kneskade, har han en full tropp til tirsdagens kamp.

Southampton mangler Maya Yoshida som er suspendert etter at han ble utvist mot Everton på lørdag.

Manager Mark Hughes kan også måtte klare seg uten kaptein Steven Davis på grunn av en ankelskade, mens Mario Lemina er usikker.

Soton-manager Mark Hughes har allerede vunnet en gang mot Swansea denne sesongen. Han slo dem 2-1 i desember da han var manager i Stoke.

Jeg tror han kan lure dem enda en gang. Southampton leverte en bra kamp mot Everton sist, og Swansea er et svakere lag.

Jeg tror Southampton tar denne. 2,40 i odds er greit, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt oddstips tirsdag 8. mai:

Swansea City - Southampton 2,65 - 3,15 - 2,40 B

Total odds: 2,40