SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Statistikken sier U

Fredrikstad-spillerne jubler etter 2-1-scoringen, men de kom ned på jorden på overtid. Kampen endte 2-2. Vår oddstipper tror også østfoldingenes første hjemmekamp ender med poengdeling.

Fredrikstad-spillerne jubler etter 2-1-scoringen, men de kom ned på jorden på overtid. Kampen endte 2-2. Vår oddstipper tror også østfoldingenes første hjemmekamp ender med poengdeling. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fem av de siste åtte kampene mellom FFK og Mjøndalen har endt uavgjort!

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Det ble en elendig start på oddsuken. Brann og Arsenal ødela mandagen for oss. De eneste om leverte var Rikard Norlings AIK, men det holdt ikke siden de var brukt i et dobbelttips sammen med Arsenal. 

På tirsdagens langoddsprogram er Mesterligaen tilbake. Det er to spennende kvartfinaler. Dortmund er vertskap for Monaco, mens Barcelona reiser til Torino for å møte Juventus.  I tillegg spilles det en interessant kamp i 1. divisjon mellom Fredrikstad og Mjøndalen.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Fredrikstad - Mjøndalen U

Norsk, 1. divisjon. Fredrikstad hadde en forferdelig sesong i 2016.- De havnet tre poeng over nedrykksstreken, selv om de kun tok to poeng på de fem siste kampene.

De tok kun 22 poeng på Fredrikstad stadion sist sesong. Det gjorde dem til det tredje dårligste hjemmelaget i 1. divisjon. Bare KFUM Oslo og Raufoss, som begge rykket ned, tok førr poeng enn dem på eget gress.

Det har vært rensket kraftig opp i Fredrikstad-stallen før denne sesongen. Risholt, Nystrøm, Wembangomo, Benmoussa, Sansara, Kristiansen, Straith, Tønne, Aalbu og Thømt Jensen har alle forlatt klubben. Skagestad (AaFK), Falk Larsen (VIF) samt en god del ukjent utlendinger har kommet inn stadionporten.

Det startet sesongen med 2-2 i Kristiansand mot Start. Fredrikstad var svært nær ved å få med seg alle tre poengene, men en scoring på overtid gjorde at kampen endte uavgjort.

FFK havnet under 0-1 etter en drøy halvtime, men utlignet tre minutter senere. Seks minutter før slutt gikk aristokratene opp i 2-1 ved Dinko Trebotic, og det virket som det skulle bli sluttresultatet. Men Tapio Heikkilä ville det annerledes, og han satte inn 2-2-målet fire minutter på overtid. 

Mjøndalen er ingen yndlingsmotstander for østfoldingene. Fredrikstad står nemlig uten seier i de seks siste kampene mot MIF, og de har ikke klart å score i noen av de seks kampene.

Den siste seieren til Fredrikstad mot Mjøndalen kom i juni 2013. Den gangen vant østfoldingene 3-0 hjemme i plankebyen. Jeg tviler på at de gjentar den bedriften tirsdag.

Mjøndalen på sin side spilte opprykkskvalik sist sesong, men de tapte mot Jerv. Det har vært store utskiftninger i stallen i løpet av vinteren.

Keeper Makani har gått til Godset, og han vil bli savnet. Olsen Solberg, Stilson, Grewal, Midtgarden og Huhre har også dratt fra klubben.

Mjøndalen har erstattet dem med ukjente utenlandske spillere og spillere fra lavere divisjoner. Mjøndalen slo nyopprykkede Arendal 2-1 sesongens første kamp.

Jeg synes denne kampen virker helt åpen. Mjøndalen har vunnet de tre siste innbyrdes oppgjørene, men begge lagene har gjort store utskiftninger siden sist. Det gjør at det er vanskelig å vurderer hvor disse lagene står så tidlig i sesongen.

Fem av de åtte siste oppgjørene mellom Fredrikstad og Mjøndalen har endt med poengdeling, og jeg tror også denne kampen ender uavgjort. 3,15 i odds på poengdeling er ok, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt råtips tirsdag 11. april:

Fredrikstad - Mjøndalen 2,20 - 3,15 - 2,95 U

Total odds: 3,15