SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stopper han Leicester Mesterliga-eventyr?

Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)

Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Antoine Griezmann og Atletico Madrid møter overraskelslaget Leicester i kvartfinalen.

DEL

MidtukekupongenLeicester sikret seg en historisk triumf i Mesterligaen da de tok seg videre til kvartfinalen på bekostning av Sevilla. I kvartfinalen venter et nytt spansk lag. Nå skal Leicester forsøke å slå ut Atlético Madrid. Det blir tøft, men Craig Sheakspeares karer er uforutsigbare.

Midtukekupongen denne uken er satt sammen av to kvartfinaler i Mesterligaen, fire kvartfinaler i Europaligaen, en kamp fra den engelske Mesterskapserien, en kamp fra League One, en dansk cupkamp og tre kamper fra dansk 1. divisjon.

Bonuspotten ble utbetalt i helgen, så nå er det bare 100 000 kroner i potten. Pausepotten er på cirka 140 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Tirsdagens råtips: Statistikken sier U

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Atletico Madrid–Leicester City H (U)

Disse klubbene har møtt hverandre fire ganger tidligere. Atletico har tre seire og én uavgjort. Leicester slo overraskende ut Sevilla i forrige runde, men det virker for utrolig at de skal klare å slå ut enda en favoritt. Atletico har aldri tapt hjemme mot engelsk motstand.

2. Bayern München–Real Madrid B (HU)

To av gigantene i europeisk fotball. Bayern har vunnet ni av de siste elleve hjemmekampene mot Real. Det er ingen tvil om at Real har et Tyskland-kompleks. De har kun vunnet fire av 30 kamper på tysk jord., men sist de var i München vant spanjolene 4–0 ...

3. RSC Anderlecht–Manchester United B

Mye skal gå Uniteds vei for at den en gang så seiersvante klubben skal bli topp fire i Premier League. Det vet også José Mourinho, og han har gjentatte ganger sagt at Europaligaen står høyest på prioriteringslisten. Nå må de vise det. United er soleklare favoritter!

4. Ajax–Schalke 04 B (U)

Ajax har et solid overtak på tyske lag i Amsterdam. De har vunnet tolv av 14 kamper, og kun tapt én! De viser flott form i den hjemlige ligaen, hvor de ubeseiret i de 14 siste kampene. Schalke vet at Europaligaen er deres mulighet til å få spille i Mesterligaen. Svak B.

5. Celta Vigo–KRC Genk H

Spanske lag har gjort det bra i Europaligaen. Det har vært spanske lag i finalen i de tre siste sesongene. Celta bør vinne hjemme hvis de skal komme dit. Genk har spilt fire bortekamper mot spanske lag, men de har aldri vunnet. De står med tre tap og én uavgjort.

Følg Spillsenteret på Facebook!

6. Lyon–Besiktas H (B)

Lyon har spilt fem hjemmekamper mot tyrkiske lag tidligere. Det har endt med tre seire og to tap. Besiktas leder den tyrkiske ligaen med fire poeng, men de trives ikke i Frankrike. Tyrkerne har nemlig tapt de tre siste kampene i Frankrike. Denne matchen er vidåpen.

7. Wigan–Barnsley B (U)

Wigan ligger under nedrykksstreken. De trenger desperat poeng om de ikke skal miste kontakten med Bristol City som er syv poeng foran og på trygg grunn. Barnsley er i ingenmannsland på tabellen, men de viser bedre form enn vertene. Tror mest på B her!

8. Bury FC–Rochdale B

Bury har etter en god periode i februar møtt veggen. Nå har de kun én seier på de siste syv kampene, og de har kun ett poeng ned til Port Vale som er under nedrykksstreken. Rochdale er fire poeng bak Millwall som innehar den første playoffplassen i League One.

9. Randers–Brøndby B

Dansk cup. Formen til Randers er elendig. De har tap åtte av de ni siste seriekampene. Brøndby er ubeseiret mot Randers i de syv siste kampene. København-laget har vunnet de to siste bortekampene mot Jylland-klubben, senest i november. Stoler på bortelaget!

10. FC Fredricia–Skive B

Bunn mot topp. Fredericia ligger fem poeng over nedrykksstreken etter at de slo Vendsyssel sist. Nå venter en tøff oppgave mot serietoer Skive. Gjestene kjemper om opprykk denne sesongen, og de viser fin flyt. Laget har vunnet seks av de syv siste kampene.

11. HB Køge–FC Helsingør U

To lag som viser fin form. Køge er ubeseiret i de fem siste kampene, tre av dem har endt uavgjort. Gjestene har vunnet fire av de siste fem kampene. De to siste kampene mellom disse lagene har endt uavgjort. Det kan fort bli utfallet av denne kampen også. Dristig U!

12. BK Fremad Amager–Vendsyssel FF U (B)

Formpilen til Fremad peker nedover. De har kun én seier på de seks siste kampene, og de har tapt de tre siste. Gjestene hadde tre seire på rad før de tapte mot Fredericia sist. De fire siste oppgjørene mellom lagene har endt uavgjort. Denne kampen blir tett og jevn!