SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Swansea er desperate

Swansea City's Fernando Llorente, right, vies for the ball with Crystal Palace's Martin Kelly during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Swansea City at Selhurst Park stadium, in London, Tuesday, Jan. 3, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)

Swansea City's Fernando Llorente, right, vies for the ball with Crystal Palace's Martin Kelly during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Swansea City at Selhurst Park stadium, in London, Tuesday, Jan. 3, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Swansea trenger sårt tre poeng for å holde liv i håpet om å overleve i Premier League.

DEL

LørdagskupongenDet er bare knappe tre uker igjen av sesongen i Premier League. Det blir mye neglebiting i England de neste ukene. Nå skal det avgjøres hvem som skaffer seg de lukrative Mesterliga-plassene neste sesong, og hvilke lag som rykker ned til Mesterskapserien.

Lørdagskupongen består av fem kamper fra Premier League, i tillegg er det kamper fra engelsk League Two og lokalderbyet fra Møre og Romsdal mellom Molde og Aalesund.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Lørdagens singeltips: Burnley har mest å spille for

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Molde - Aalesund H(U)

Molde har hatt en brukbar start på sesongen, selv om det kun er mot Vålerenga spillet virkelig har skint. Etter en start med to strake tap, står Aalesund nå med fire uten tap. Står dog uten seier på bortebane til nå. Her er Molde klar favoritt, men U-faren er der.

2. Swansea City - Everton H(U)

Swansea kjemper en intens kamp for å unngå nedrykk. Har to poeng opp til Hull over streken. Everton har i realiteten kun æren igjen å spille for.  To lag i grei form. Har ikke tapt mot Everton på de siste seks.

3. Bournemouth - Stoke City H

To tabellnaboer på midten av tabellen uten noe å spille for.  Anført av en ellevill Joshua King er Bournemouth i form. Stoke er i dårlig form og er skrekkelig på bortebane. Mark Hughes sine menn har kun plukket 13 poeng på bortebane.

4. Burnley - West Bromwich Albion H

Burnley tok et meget langt steg mot forlenget PL-kontrakt med sesongens første borteseier forrige helg. Kan sprette champagnen ved seier her. Hjemme har de sterke 10-2-5. West Brom har tydeligvis gitt seg for sesongen. Fire strake tap, ikke scoret på fem kamper.

5. Hull City - Sunderland H

Sunderland har allerede rykket ned, Hull har kjempet seg så vidt over streken etter et utrolig comeback under Marco Silvas ledelse. Silva har ikke tapt på 41 strake hjemmekamper med sine siste klubber, og motiverte Hull bør være en banker.

6. Leicester City - Watford H

Begge lag står på 40 poeng, og har med det i realiteten sikret plassen. Watford har plukket majoriteten av poengene på hjemmebane - usle tolv poeng er hentet borte fra Vicarage Road.  Leicester er gode hjemme og har fått en solid oppsving etter Ranieris exit.

7. Exeter City - Carlisle United U(B)

Avslutningsrunden i League two. Disse lagene kan fort møtes i en play off. Hjemmelaget  har sikret seg en plass i play off, Carlisle må helst ta poeng her. Exeter er notorisk ustabil og har faktisk tapt flere enn de har vunnet hjemme. Denne lukter først og fremst U.

8. Stevenage - Accrington Stanley H(U)

Målforskjell er det som holder hjemmelaget unna play off før den siste kampen. Bortelaget ligger midt på tabellen og har ingenting å spille for. Stevenage problemer er at ting har raknet og at de ikke har vunnet på fem kamper.  Kan redde stumpene her.

9. Portsmouth - Cheltenham H

Portsmouth har lenge vært klare for League Two. Kan fortsatt klatre to plasser og vinne serien, men har i realiteten ingenting å spille for. Cheltenham har trygg avstand til nedrykk og har heller ingenting å spille for. Hjemmelaget i sterk form og vinner nok dette.

10. Wycombe Wanders - Cambridge HUB

Dette blir en thriller. Begge lag står på 66 poeng - ett poeng bak play off. Det er to lag på 67, tre på 66 og ett lag på 65. Målforskjell kan med andre ord bli avgjørende. Når det gjelder dette oppgjøret, er det nærmest umulig å spå utfallet. Vi helgarderer.

11. Hartlepool Utd - Doncaster Rovers H(B)

For å redde plassen er Hartlepool fullstendig avhengig av å vinne denne, samtidig som Newport ikke må vinne. Doncaster har rykket opp for lenge siden. L Hartlepool har ikke vunnet på åtte kamper. Doncaster har ikke vunnet på siste fire. Vi tror på et under.

12. Newport County - Notts County H

Hjemmelaget må altså vinne for å være sikker på å unngå nedrykk. Bortelaget har absolutt ingenting å spille for der de ligger midt på tabellen. Newport har vunnet de tre siste hjemmekampene 1-0. Hadde bare to hjemmeseire før det, så har snudd skuten.