SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United kan tape poeng

Manchester United og Jose Mourinho trenger ikke å sende sitt beste lag på banen i Sveits.

Manchester United og Jose Mourinho trenger ikke å sende sitt beste lag på banen i Sveits. Foto:

Av

United vinner gruppen og Mourinho har råd til å hvile spillere i kveld.

DEL

MidtukekupongenDet er en herlig midtukekupong denne uken. Den består av seks kamper fra Mesterligaen, tre kamper fra den engelske Mesterskapserien og tre kamper fra Europaligaen.

Det er flere spennende oppgjør i Mesterligaen. Den største kampen spilles i Torino, hvor Juventus møter Barcelona, men det står mest på spill i Madrid. Der kan Atletico ryke ut av Mesterligaen onsdag, hvis de ikke vinner hjemme mot Roma. Det vil være en gedigen nedtur for spanjolene som spilte Mesterliga-finale så sent som i mai 2016.

Bonuspotten fortsetter å stige. Den er nå oppe i  1,6 millioner kroner. Pausepotten er på cirka 160 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Basel – Manchester United B (U)

Manchester United går videre med uavgjort på St. Jakob-Park. Basel på sin side trenger en seier. De vil gå videre hvis de vinner og CSKA Moskva taper. United har vunnet begge bortekampene sine i Mesterligaen, og de vant også 3–0 mot Basel på Old Trafford.

2. Paris Saint-Germain – Celtic H

PSG er allerede videre i Mesterligaen, men de må ha et bedre resultat enn Bayern i denne kampen om de skal ta gruppeseieren. Neymar & Co. vant hele 5–0 i Glasgow, og påførte skottene sitt største hjemmetap i Europa. Celtic jakter tredjeplassen i gruppen. Solid H!

3. RSC Anderlecht – Bayern München B

Bayern er videre i Mesterligaen, men de slåss med PSG om gruppeseieren. De slo Anderlecht 3–0 hjemme i München, og de er favoritter igjen mot et blekt Anderlecht-lag. Belgierne har tapt alle fire kampene i gruppen og har 0–15 i målforskjell. Soleklar borteseier!

4. Atletico Madrid – Roma U(HB)

Atletico har kniven på strupen. De er fire poeng bak Chelsea på annenplass og må vinne denne kampen for å henge med i kampen om avansement. Spanjolene har ennå ikke vunnet en eneste kamp i gruppespillet. Roma vil være videre med uavgjort. Åpen kamp.

5. Sporting CP Lisboa – Olympiakos H(U)

Sporting har en gyllen mulighet til å gå opp i ryggen på Juventus med seier mot Olympiakos. Problemet er bare at portugiserne har en elendig hjemmestatistikk. De har kun vunnet én av de siste syv hjemmekampene i Europa, men de vant 3–2 borte mot grekerne.

6. Juventus – Barcelona U(B)

Juventus er ikke helt seg selv om dagen. De tapte 2–3 mot Sampdoria i helgen, og ligger dermed fire poeng bak Napoli i Serie A. Italienerne fikk juling på Camp Nou, hvor de tapte 0-3.Barcelona viser bedre form enn Juve, men de trenger bare uavgjort for å gå videre.

7. Wolverhampton – Leeds United H

Wolves har så langt denne sesongen vist hvorfor de er en opprykksfavoritt. Ulvene står med tre seire på rad og er serieleder i Mesterskapsserien. Etter fire strake tap, vant Leeds 2–1 i helgen mot M'boro. Leeds er ikke friskmeldt. De skal få kjørt seg på Molineux.

8. Ipswich – Sheffield Wednesday H(U)

Vinneren av denne kampen vil ha heng på en playoffplass. Ipswich står med 5-0-3 på Portman Road. Kun én av de siste 17 kampene til Ipswich har endt uavgjort. Wednesday har ikke imponert borte, og de har tapt de tre siste bortekampene mot traktorguttene.

9. Middlesbrough – Birmingham City H

Birmingham har fått noen bra resultater på hjemmebane under Steve Cotterill, men på bortebane har de vært elendige. De har kun tatt ett poeng på åtte bortekamper. Etter tre seire på rad i Mesterskapsserien, gikk Boro på en smell mot Leeds i helgen. Går for H!

 10. Rosenborg – Real Sociedad B(H)

Rosenborg må vinne de to siste kampene om de skal ha mulighet til å gå videre i Europaligaen. På Lerkendal kan alt skje. De var nær ved å slå Zenit sist, men en russisk scoring på overtid ødela. Sociedad banket trønderne hele 4–0 i San Sebastian. De viser fin form.

11. 1. FC. Köln – Arsenal U

Köln har tapt tre av de fire siste kampene, og er tabelljumbo i 1. Bundesliga. De har kun tatt to poeng på de tolv første kampene. Å ryke ut av Europaligaen kan være like greit for dem. Da kan de konsentrere seg om ligaen. Arsenal er allerede videre i turneringen.

12. Everton – Atalanta B

Everton er allerede ute av Europa. De har ingenting å kjempe for i denne kampen, og vil helst sikkert hvile sentrale spillere til helgens kamp mot Southampton. Atalanta knuste Everton 3–0 i Italia. Liverpool-klubben sliter mot italienske lag. Statistikken viser 1-2-4.