SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på Spurs!

Tottenham's Harry Kane celebrates his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)

Tottenham's Harry Kane celebrates his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) Foto:

Harry Kane ser ut som den perfekte Real Madrid-spiss.

DEL

SøndagsbongenDet skulle ikke forundre meg om Harry Kane scorer nok et par mål mot Southampton søndag. Spurs-spissen er igjen i skikkelig målform, han har 20 mål på sine 22 kamper i serien så langt. Hvis ikke Tottenham tar noen titler denne sesongen, kan det bli vanskelig for dem å holde på målmaskinen.

For i Spania befinner Real Madrid seg i krise, og det er en tilstand de akter å kjøpe seg ut av. De spiller vanligvis den type maskinell fotball som gir mange innlegg – og der en Kane ville herjet i boksen.

Nok om det, en B for Spurs i kamp 1, altså. Andre greie sikre er storlag som Barcelona og Bayern München. Jeg sparer det meste av garderinger til bunnen, der vi finner skumle kamper fra fransk og italiensk toppserie.

Innleveringsfrist søndag kl. 14.55. Lykke til!

1. Southampton - Tottenham  B

Southampton ble frarøvet en etterlengtet seier da Watfords Doucouré fikk godkjent et hands-mål på tampen sist. Bittert, og det spørs om det blir så mye glede i garderoben etter denne heller. For Spurs er i form – både Son, Kane og Eriksen herjer!

2. Real Betis - Barcelona  B

I Spania brukte Barcelona nesten en omgang før de kom igang mot Sociedad sist. Da lå de under med to, men vant til slutt 4-2. Det er ingen grunn til å tro at Betis har større evne til å stå imot «Barca» enn andre lag har hatt denne sesongen.

3. Atletico Madrid - Girona  H

Trekkes (spilles lørdag), så her setter jeg bare en H. Atletico er favoritt, og får større prosentvis sjanse til å bli trukket av den grunn. Generelt er det også større sjanse for H enn for U og B ved trekning, uansett hvem som møtes.

4. Real Sociedad - Celta Vigo  (HU)B

Real Sociedad ledet 2-0 før Barcelona kom igang, men tapte altså til slutt 2-4. Det blir ofte målrikt i San Sebastian, det er 21-21 i målforskjell på ti kamper på Anoeta! Vigo er i fin form, Iago Aspas er nummer tre på den spanske toppscorerlisten med elleve mål.

5. Bayern München - Werder Bremen  H

Så er vi i Tyskland, og kanskje den sikreste kampen på hele søndagsbongen. Den evige serielederen Bayern München har vunnet fem på rad, og elleve av de tolv siste! Werder Bremen har 2-2-1 på de fem siste, men taper selvsagt denne.

6. Schalke 04 - Hannover  H

Schalke har spilt uavgjort i fire av de seks siste. Sist ble det bortetap mot Leipzig, meget uheldig siden Leipzig dermed gikk forbi på tabellen. Men hjemme mot bortesvake Hannover skal Schalke igjen få seg en seier.

7. Nice - Saint-Etienne  H

Så er vi i Frankrike, der Mario Balotelli ikke er like ellevill denne sesongen som den forrige for Nice. Men tirsdag klarte de 2-2 borte mot Monaco, og det er selvsagt bra. Saint-Etienne har kun vunnet en av sine tolv siste, så der er det full krise.

8. Monaco - Metz  H(U)

Monaco skuffet med 2-2 hjemme mot Nice i midtuken, og har nå to uavgjorte på rad. Laget fra fyrstedømmet har godt med penger etter store salg i sommer, men den regjerende mesteren er selvsagt svekket. Bunnlaget Metz har plutselig våknet, tar med en U.

9. Lyon - Paris Saint-Germain  (U)B

Storkamp mellom nummer to og én på tabellen, men avstanden fra Lyon og opp til de skammelig rike fra hovedstaden er på hele elleve poeng. Men jeg tror en gjør lurt i å gi hjemmelaget en poengsjanse, de har bare tapt to kamper så langt denne sesongen.

10. Sampdoria - Fiorentina  U(B)

Sampdoria har tapt mange jevne kamper i det siste, både mot topp- og bunnlag. Nullpunktet kom vel med tap borte for sisteplasserte Benevento for to uker siden. Fiorentina er bare to poeng bak etter 2-6-0 på de åtte siste. Vanskelig, U i utgang.

11. Cagliari - Milan  (U)B

Cagliari tapte bare 0-1 hjemme mot Juventus sist, og har fortsatt fem poeng ned til streken. Milan har vært en skandale ut fra forutsetninger, pengebruk og ambisjoner, så jeg tar med en gardering for hjemmelaget.

12. Inter - Roma  (H)U

Inter har meldt seg ut av gullkampen med fem kamper uten seier nå (0-3-2). Det er tapte poeng i forhold til Napoli og Juventus som de neppe henter inn igjen. Roma burde passert dem i denne perioden, men har også mistet formen med ett poeng på de tre siste.