SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på to bortelag

Wigan Athletic's manager Uwe Rösler reacts, during their English FA Cup semifinal soccer match against Arsenal, at the Wembley Stadium in London, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Bogdan Maran)

Wigan Athletic's manager Uwe Rösler reacts, during their English FA Cup semifinal soccer match against Arsenal, at the Wembley Stadium in London, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Bogdan Maran) Foto:

Av

3,33 i odds på en spennende torsdagsdobbel.

DEL

OddstipsHerlig dag for Spillsenteret i går. Begge råtipsene våre gikk inn. Vi traff på Everton til 2,90 i odds borte mot Newcastle (100 kroner i innsats), og tipset på Leicester satt også som et skudd til flotte 3,30 i odds (100 kroner i innsats).

Følg Spillsenteret på Facebook!

Det er et magert oddsprogram denne torsdagen. Det er et par kamper fra den nederlandske Æresdivisjonen, én kamp fra Coppa Italia og én kamp fra den portugisiske cupen. Det er også en del blandet drops med håndball og ishockey.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Grizzly Adams Wolfsburg – EHC München B

Tysk, DEL-liga. Toppoppgjør i den tyske ishockeyligaen. Wolfsburg innehar fjerdeplassen med 51 poeng. De er ti poeng bak gjestene fra Bayern før torsdagens kamp.

Wolfsburg viser fin form. De har to seire på rad, men uten å overbevise. I forrige serierunde trengte de straffeslag for å vinne mot Düsseldorf. På hjemmebane har de tapt to av de tre siste kampene.

EHC München har fire seire på rad før bortekampen mot Wolfsburg. De har scoret tre mål eller mer i alle de fire kampene. I de to siste kampene har de scoret fem ganger.

Selv om Wolfsburg har vunnet tre av de fem siste kampene, så tror jeg laget fra Bayern kan vinne torsdagens kamp. Det handler først og fremst om form og motivasjon.

München må vinne denne kampen om de skal henge med Berlin i toppen. De ligger seks poeng bak før torsdagens kamp, og med seier vil de tette noe av luken frem til hovedstadslaget. München er også det laget som viser nest best form i øyeblikket. Jeg satser på borteseier til 2,15 i odds. Denne bruker jeg i en dobbel.

Hereford – Fleetwood B

Engelsk, FA-cup. Omkamp. Den første kampen endte 1–1. På papiret er det et stort gap mellom disse to lagene. Hereford holder til i Southern Premier Leauge, der de ligger på femteplass på tabellen.

Fansen har stilt opp for klubben de siste dagene og måkt snø vekk fra Edgar Street før torsdagens TV-sendte FA-cupoppgjør mot League One-laget Fleetwood. Hereford har et snitt på 2332 tilskuere denne sesongen. Det er bedre enn fire klubber i League Two, som er tre nivåer høyere oppe i divisjonssystemet.

Fleetwood var ventet å ta seg lett videre til tredje runden i FA-cupen. Uwe Röslers menn dominerte kampen totalt, men klarte ikke å avgjøre kampen.

Selv om Fleetwood hadde flere store sjanser på hjemmebane, spesielt i andre omgang, så var det ikke slik at Hereford scoret et tidlig mål og forsøkte å forsvare ledelsen gjennom hele kampen.

Peter Beadles Hereford-lag spilte seg frem til flere muligheter etter scoringen, og de hadde til og med en ball som ble reddet på streken i slutten av første omgang. Med tanke på at de klarte å skape problemer for Fleetwood på bortebane, så er det ikke utenkelig at de vil gjøre det samme hjemme.

Men: Nå kommer ikke the Cod Army til å ta like lett på kampen, tror jeg. Rösler vil ikke ryke ut i andre runde av FA-cupen, så han kommer til piske spillerne sine til seier i denne kampen.

Jeg venter at den tidligere Lillestrøm., Viking- og Molde-treneren vil sørge for at det er et skjerpet Fleetwood-lag som går på banen torsdag kveld.

Hereford mangler Elliot Richards og Cameron Pring, og Tyrone Duffus er usikker.

Lewiw Coyle er tilbake fra suspensjon, mens Conor McAleny og Bobby Grant er ute.

Jeg tror Fleetwood gjør det som trengs her, og går videre til tredje runden i FA-cupen. Fleetwood-seier gir 1,55 i odds. Denne bruker jeg i en dobbel.

Torsdagens dobbelttips er Fleetwood + EHC München. Denne kombinasjonen belønnes med pene 3,33 i odds. Innsatsen er 100 kroner, og spillestopp er klokken 1925.

Her er vårt dobbelttips torsdag 14. desember:

Hereford United–Fleetwood Town 4,75–3,40–1,55 B

Grizzly Adams Wolfsburg–EHC München 2,25–4,10–2,15 B

Total odds: 3,33