SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Villarreal har funnet formen

Slavia Praha's Milan Skoda, left, challenges Villarreal's Alvaro Gonzalez, right, during the UEFA Europa League group A soccer match between Villarreal and Slavia Prague at the Eden stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petr David Josek)

Slavia Praha's Milan Skoda, left, challenges Villarreal's Alvaro Gonzalez, right, during the UEFA Europa League group A soccer match between Villarreal and Slavia Prague at the Eden stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petr David Josek) Foto:

Av

Villarreal kan legge press på de andre topplagene i La Liga. Den sjansen lar de ikke gå fra seg.

DEL

OddstipsDet er kampene fra de britsiek øyene som dominerer lørdagens oddsprogram, men det spilles også interessante kamper i tysk Bundesliga, italiensk Serie A og i spansk La Liga.

Søndagskupongen: Tottenham trives ikke på Anfield

Lørdagskupongen: Vi stoler ikke helt på Arsenal

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Real Betis – Villarreal B

Spansk, La Liga. Jobben Javier Calleja har gjort med Villarreal har ikke fått den oppmerksomheten den fortjener. Selv om han tok over laget på et vanskelig tidspunkt, og de hadde store skadeproblemer, så har han på imponerendevis ledet laget til en sterk femteplass på La Liga-tabellen.

Nå er en Mesterliga-plass innenfor rekkevidde. De er kun ett poeng bak Real Madrid på fjerdeplass, og tre poeng bak Valencia som innehar tredjeplassen.

Villarreal-formen er stigende. De er uten tap i de seks siste kampene, og de har vunnet de tre siste.

Med seier mot Betis vil Villarreal midlertidig klatre inn blant topp-fire-lagene, og det virker som de er i stand til å gjøre det.

Betis er et lag som kan være farlig hvis de har dagen, men de svinger voldsomt i prestasjonene. De svinger fra å være briljante til å være helt håpløse. Man vet liksom ikke helt hvilke Betis-lag som kommer på banen.

Sjekk vårt forslag til lørdagskupong:

Vi stoler ikke helt på Arsenal 

Defensivt har de problemer som Villarreal kan utnytte. Gjestene kan kontre Betis i senk, tror jeg.

Akilleshælen til Betis er forsvarsspillet. Betis er det tredje svakeste laget defensivt i La Liga. De har i snitt sluppet inn 2,1 mål per kamp.

Jeg tror Villarreal vil gjøre som Barcelona, det siste laget som besøkte Benito Villamarin, gjorde da de nådeløst dro nytte av Betis defensive problemer og scoret fem ganger i andre omgang. Villarreal har muligens ikke Leo Messi og Luis Suárez, men de har kvalitetsspillere som kan stelle i stand massevis av trøbbel for vertene.

Blant andre den 21 år gamle midtbanespilleren Pablo Fornals. Han har virkelig fått sitt gjennombrudd hos The Yellow Submarine denne sesongen. De har i tillegg Carlos Bacca og Enes Ünal offensivt som er klassespillere.

Villarreal drar fordel av at de ikke har spilt i midtuken, og det eneste som kan ødelegge for en topp fire-plassering er at de skal spille i Europaligaen igjen senere denne måneden. Det taler til Valencias fordel. De kan kun konsentrere seg om ligaen denne sesongen.

Dersom Villarreal vinner denne kampen, så har de vunnet fire bortekamper på rad i ligaen for første gang siden 2008. Betis på sin side har bare vunnet én av de siste seks hjemmekampene i ligaen, og de har gått av banen uten å score i halvparten av dem.

Villarreal har vunnet de tre siste kampene mot Betis, og jeg tror den fjerde seieren kommer lørdag ettermiddag. 2,35 i odds på bortelaget er ok, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 1610.

Her er vårt singeltips lørdag 3. februar:

Real Betis–Villarreal 2,65–3,00–2,35 B

Total odds: 2,35