SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Ham fikser biffen

 West Ham United' og Andy Carroll  skal gå videre i FA-cupen mot League One-laget Shrewsbury.

West Ham United' og Andy Carroll skal gå videre i FA-cupen mot League One-laget Shrewsbury. Foto:

Av

Vi tror West Ham og Andy Carroll går videre i FA-cupen.

DEL

OddstipsDet ble en flott lørdag for Spillsenteret. Dobbelttipset på Plymouth + Huddersfield gikk inn til 4,30 i odds (100 kroner i innsats) og singeltipset på West Brom satt også til fine 1,70 (250 kroner i innsats). Oddsen på West Brom sank heftig, men vi var tidelig ute med tipset vårt.

Søndagens langoddsprogram preges av at det er FA-cuphelg i England. Det spilles fire kamper i FA-cupen, i tillegg skal Barcelona og Real Madrid i aksjon i La Liga. Det er også ski og ishockey på et variert oddsprogram.

Søndagskupongen: Cupen har reddet Wenger

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Shrewsbury - West Ham B

Engelsk, FA-cup, 3. runde.  West Ham spiller sin tredje kamp på seks dager, og de får en tøff oppgave mot formsterke og hjemmesterke Shrewsbury.

Shrewsbury har vært den store positive overraskelsen i League One sesongen. De var tippet på nedrykksplass av forståsegpåerne før sesongen, men kjemer nå om direkte opprykk.

Suksessen til Shrewsbury har vært basert på et solid forsvarsspill, og statistikken viser at de kun har sluppet inn fire mål foran egne fans denne sesongen.

Det gjør dem til det laget som har sluppet inn færrest mål på hjemmebane i de fire øverste divisjonene i England sammen med Liverpool. Jürgen Klopps menn har også kun fire baklengsmål på hjemmebane så langt denne sesongen.

Et par kuriositeter før kampen er at West Ham-keeper Joe Hart er fra Shrewsbury, og han har spilt for byens cricketlag tidligere. West Ham-manager David Moyes har også spilt for klubben, men han har ikke bare gode minner fra byen.

Som manager for Everton tapte han i FA-cupen mot Shrewsbury for 15 år siden. Det vil han forsøke å unngå denne gangen.

Sjekk forslaget til søndagskupong her:  Cupen har reddet Wenger

Samtidig innrømmer han at FA-cupen ikke har førsteprioritet hos The Hammers. Premier League er viktigst, og West Ham ligger fortsatt utsatt til der.

Torsdag var West Ham svært nær ved å slå London-rival Tottenham, men kampen endte 1-1.

West Ham vil muligens hvile en del spillere, men jeg tror at også Shrewsbury kan komme til å la noen spillere stå over. Det er tett i toppen av League One, og siden de nå øyner muligheten for direkte opprykk må de tenke på ligaen.

Søndagens kamp er første gang Shrewsbury er i tredje runden i FA-cupen siden de slo ut Everton i 2003. 

West Ham har vunnet FA-cupen tre ganger tidligere, men de har ikke imponert i FA-cupen de siste ti årene. Laget har blitt slått ut i tredje runden fem ganger de siste åtte sesongene.

Shrewsbury sin andrekeeper Craig MacGillivray vokter buret siden Dean Henderson ikke har fått tillatelse til å spille i FA-cupen av klubben han er utlånt fra - Manchester United.

Venstreback Max Lowe er tilgjegelig etter å ha blitt signert fra Derby.

West Ham har en rekke spillere som sliter med skader, så manager David Moyes vil antakeligvis stille med et svekket lag mot Shrewsbury.

Joe Hart er ventet å stå i mål, mens Sam Byram, Edmilson Fernandes og Jose Fonte er alle ute.

Hjemmesterke Shrewsbury er ikke sjanseløse. Jeg tror dette blir en tett og jevn kamp.  Men: The Hammers har bare tapt to av de siste åtte kampene, og de har en større og sterkere stall enn League One-klubben.

Jeg tror på en kanpp seier til West Ham. Oddsen er 1,85, og innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 1455.

Her er vårt singeltips søndag 7. januar:

Shrewsbury Town - West Ham United 3,45 - 3,25 - 1,85 B

Total odds: 1,85