SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Ham har kviknet til

Det er usikkert om Andy Carroll spiller for West Ham lørdag, men vår oddstipper tror the Hammers vinner London-derbyet med eller uten den viktige angriperen.

Det er usikkert om Andy Carroll spiller for West Ham lørdag, men vår oddstipper tror the Hammers vinner London-derbyet med eller uten den viktige angriperen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

17 år siden sist West Ham vant på Vicarage Road i Premier League.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Premier League er tilbake på oddsprogrammet denne helgen. Som vanlig på en lørdag er det kampene fra De britiske øyene som dominerer Norsk Tippings oddsprogram Det er full rulle i Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg spilles det kamper på de to øverste nivåene i Skottland. Det er også kamper fra tysk 1. Bundesliga, italiensk Serie A, spansk La liga og fransk Ligue 1.

Lørdagens råtips: Er oddsen på denne kampen riktig?

Lørdagskupongen: Kan Chelsea ryke?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Watford – West Ham United B

Engelsk, Premier League. Etter en rekke dårlige resultater i slutten av desember var Watford på vei ned i nedrykksgjørmen, men januar var en god måned for Elton Johns gamle favorittklubb. De tok åtte poeng på fire kamper, og slo blant annet Arsenal 2–1 på Emirates i denne perioden.

Men i forrige serierunde tapte Watford 0–2 borte mot Manchester, og London-klubben har falt ned til 13.-plass på tabellen. De har ti poeng ned til Hull City som ligger under nedrykksstreken.

Hjemme på Vicarage Road har de vært brukbare. De står med 5-3-4 på tolv hjemmekamper så langt, men målforskjellen viser 17–18.

Watford har hatt et godt grep på London-rivalen West Ham. De har ikke tapt mot laget fra Øst-London på hjemmebane i Premier League siden mars i år 2000.

Juan Zúñiga, Christian Kabasele og Nordin Amrabat har hatt to uker å bli skadefri, og alle tre er tilgjengelig til lørdagens kamp mot West Ham.

Til tross for at Watford får spillere tilbake fra skade, og at de spiller på hjemmebane, så tror jeg West Ham blir en hard nøtt for dem. West Ham fikk en tøff start på sesongen, men det virker som de endelig har våknet.

For manager Slaven Bilic har beholdt tilliten hos klubbeierne, og han har klart å snu den negative trenden.

The Hammers har vist flott form i januar. De er ubeseiret i fire av de fem siste kampene, og de har vunnet tre av dem. De har blant annet slått både Southampton og Middlesbrough 3–1 på bortebane.

De har én uavgjort og én seier på de to siste kampene, og laget ligger før helgens kamper på tiendeplass, to poeng foran Watford på tabellen. 

West Ham, som imponerte sist sesong og havnet på en fin syvendeplass, har vært ustabile hele denne sesongen. Det er ikke bortestatistikken som gjør at jeg stoler på West Ham i denne kampen. På bortebane har de nemlig 4-2-6 så langt. Jeg mener at West Ham viser best form, og jeg synes også de har det beste laget.

Til lørdagens kamp risikerer de å måtte klare seg uten Andy Carroll, men både Aaron Cresswell og Andre Ayew er tilbake.

West Ham er helt sikkert revansjesugne etter det flaue tapet på London Stadium tidligere denne sesongen. Laget fra Øst-London ledet 2–0 på hjemmebane, men tapte 2–4.

Gjestene har vært gode foran mål i de siste bortekampene, og jeg tror Watford må spille opp mot sitt beste om de skal matche West Ham i denne kampen. At Andy Carroll kan være ute i denne kampen er selvsagt dumt for bortelaget. Han har tross alt scoret fire ganger i de tre siste bortekampene, men West Ham har et tydelig spillemønster på bortebane og de kan skape store problemer for Watford likevel.

2,65 i odds på West Ham er interessant, synes jeg. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt råtips lørdag 25. februar:

Watford – West Ham United 2,40 – 3,10 – 2,65 B

Total odds: 2,65