SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tottenham trives ikke på Anfield

Tottenham og Christian Eriksen (midten) jubler etter 1-0-scoringen mot Manchester United på Wembley tidligere denne uken. Nå venter en tøff bortekamp for Spurs.

Tottenham og Christian Eriksen (midten) jubler etter 1-0-scoringen mot Manchester United på Wembley tidligere denne uken. Nå venter en tøff bortekamp for Spurs. Foto:

Av

Liverpool har vunnet fem av de siste seks hjemmekampene mot Spurs.

DEL

Søndagsbongen (Bergensavisen) Det er kamper fra alle de store ligaene i Europa på søndagskupongen. Slår Tottenham Liverpool søndag, er London-laget tilbake blant de fire beste lagene i Premier League. Men historien taler til Liverpools fordel. Hjemme på Anfield har Liverpool vunnet fem av de siste seks kampene mot Tottenham.

Spurs trives ikke i havnebyen ved Mersey. Totteham har kun vunnet én av de siste 23 bortekampene mot Liverpool. Vi er imidlertid ikke helt sikre på Klopps menn, så vi garderer denne kampen med en U.

På søndagskupongen har vi Crystal Palace, Barcelona, Atletico Madrid, Hannover 96 og Juventus som bankere, i tillegg kjører vi ren U på oppgjøret mellom Bologna og Fiorentina.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1455.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool - Tottenham H(U)

Etter tapet for Swansea, kom Liverpool tilbake på sporet med en enkel seier over Huddersfield tirsdag. Tottenham kommer til denne stinne av selvtillit etter seieren over United, men Liverpool er sterke i toppkampene. Holder en knapp på dem.

2. Crystal Palace - Newcastle H

Palace har vært solide lenge nå, bare to tap på de 14 siste. Her kommer et Newcastle som ikke får det til å stemme. Onsdag brente de først en straffe mot Burnley, og da de likevel fikk 1-0 ga de vekk ledelsen fem minutter før slutt. Tar sjansen på en H.

3. Espanyol - Barcelona B

Byderby i Barcelona, noe som gir en smule spenning – for ellers vinner jo «Barca» rubb og rake hjemme i Spania i år. Men kan nå Espanyol mobilisere for å ta storebror? Nei. De siste 20 årene har de vunnet tre av disse oppgjørene på eget gress. Barca har vunnet 13...

4. Girona - Athletic Bilbao U(B)

Girona har en fin sesong til dem å være, har plassert seg såvidt inne på øvre halvdel i La Liga, og har fem poeng på de tre siste kampene. Men Bilbao, som er ett poeng bak, er umulige å slå om dagen. De har 3-7-0 på de ti siste!

5. Atletico Madrid - Valencia H

Athletico Madrid kjører på i vant stil: Gjerrige og gode. Mange lag scorer mer, ingen slipper inn mindre (9 på 21 kamper!). Valencia startet utrolig, og lå på 2.-plass. De hadde 9-3-0 på de 12 første! Men nå har de tapt fem av de åtte siste, og er nede på jorden igjen.

6. Caen - Nantes (HU)B

Så er vi i Frankrike, der Caen har tapt seks av de åtte siste. De sliter stort med å produsere, ingen har færre scoringer enn deres 15 på 23 kamper. Nantes hadde en flott høst etter å ha tapt de to første, men i vinter har de vært meget ustabile. B i utgang, kjører hel.

7. Monaco - Lyon H(U)

Monaco slo Montpellier 2-0 i ligacupens semifinale onsdag, og er klare for finale mot PSG. Her er det et spørsmål om å passere Lyon på tabellen. Meget viktig kamp, og Lyon røk borte for Bordeaux sist. Vanskelig, lener meg mot hjemmebane.

8. Augsburg - Eintracht Frankfurt (U)B

I Tyskland har Augsburg 1-3-2 på de seks siste, og spilte 1-1 borte mot bunnlaget Köln sist. Høres svakt ut, men Köln hadde vunnet de tre før den. Frankfurt har en knallsesong, ikke minst takket være utrolige 6-3-1 på ti bortekamper!

9. Hamburger SV - Hannover 96 B

HSV sliter noe helt forferdelig, de står med tre uavgjorte og fire tap på de syv siste. Det gir plass under streken. Hannover har variert veldig i det siste, og blir dermed liggende rundt midten. Velger å stole på at de tar denne mot en desillusjonert storklubb i motgang.

10. Bologna - Fiorentina U

I Serie A har Bologna tapt fem av de syv siste. Det har sendt dem under midten. Fiorentina er bare ett poeng foran. De har altfor mye U i det siste til å hevde seg, 2-6-2 på de ti siste! Vi kliner til med en rein U.

11. Udinese - Milan (U)B

Udinese har pene 6-2-1 på de ni siste. Fem seire kom på rad, så har de fem poeng på de fire siste. Men mot Genoa sist vant de igjen, uten at det er noen voldsom prestasjon. Milan har fått litt sving på sakene med tre strake i serien, og er mine favoritter.

12. Juventus - Sassuolo H

Juventus og Napoli har en herlig hard fight om seriegullet, og det skulle ikke forundre meg om rutinen og kulturen hos «Den gamle dame» vipper det i Juves favør til slutt. Sassuolo skal selvsagt slås på eget gress, gjestene er i attpåtil ute av form.