SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Opprykksfavoritten holder tett bakover

Middlesbrough's Kike celebrates his goal against Manchester City during their English FA Cup 4th round soccer match at the Etihad Stadium in Manchester, northern England, January 24, 2015. REUTERS/Darren Staples   (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)

Middlesbrough's Kike celebrates his goal against Manchester City during their English FA Cup 4th round soccer match at the Etihad Stadium in Manchester, northern England, January 24, 2015. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

Tirsdagens oddsprogram domineres av kamper fra engelsk Mesterskapserie, League One og League Two. I tillegg er det playoff-kamper til Mesterligaen hvor blant annet Manchester United møter belgiske Club Brugge.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Derby County -Middlesborugh B

Engelsk, Mesterskapserie. To av opprykksfavorittene i Mesterskapsserien. Derby endte på tredjeplass i 2013/2014-sesongen. Da tapte de 0-1 mot QPR i playoff-finalen.

Sist sesong lå Derby på direkte opprykksplass så sent som i mars, men de kollapset på oppløpet og endte på åttendeplass etter kun to seire på de 13 siste kampene. 

Denne sesongen er det nok en gang stilt store forventninger til Derby, men i de to første serierundene har de ikke innfridd. De klarte bare 0-0 mot et svekket Bolton i serieåpningen, og i helgen spilte måtte de nøye seg med 1-1 mot Charlton.

Nyansatte Paul Clement har imidlertid brukt sommeren godt, og blant flere gode signeringer utmerker kanskje Jason Shackell seg som den aller viktigste. Midtstopperen, som var kaptein hos Burnley sist sesong, er ventet å bli en solid forsterkning. 

Derby har også fått inn Alex Pearce, Scott Carson, Chris Baird, Andreas Weimann og de tidligere innleide spillerne Tom Ince og Darren Bent. Chris Martin, Darren Bent og Tom Ince scoret 44 mål på 76 kamper forrige sesong. Men Bent har ennå ikke vært på banen denne sesongen.

Boro var nær ved å lykkes forrige sesong, men Aitor Karankas menn misset i play off og tar dermed fatt på sin syvende strake sesong i Mesterskapserien.

De har fått en god start på sesongen. De spilte 0-0 mot nyopprykkede Preston i serieåpningen på bortebane, men slo tilbake på hjemmebane sist. Da vant Boro 3-0.

Boro er gode defensivt. Sist sesong slapp de kun inn 37 mål på 46 kamper. Det gir et snitt på 0,80 baklengsmål per kamp. Det er det laveste snittet i de tre øverste divisjonene i England. De har fortsatt der de slapp sist sesong, for Boro har holdt nullen i de to første seriekampene.

Riverside-laget er en opprykkskandidat. Karanka har fått beholde alle sine viktigste spillerer, og han har fått hente inn forsterkninger. Stewart Downing er tilbake på Riverside. Midtstopper Tomas Kalas er hentet på nytt lån fra Chelsea, mens den anvendelige forsvarsspilleren Alex Baptiste er hentet fra Bolton.

Boro har hatt et godt tak på Derby de to siste sesongene. De har vunnet de tre siste kampene mot laget fra Pride Park. Sist sesong vant de begge kampene uten å slippe inn baklengsmål.

Boro har kommet best i gang med sesongen. Det virker ikke som Derby har funnet formen helt ennå, og jeg har derfor størst tro på Boro. 2,75 i odds på borteseier synes jeg er et spennende spill. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 18. august:

Derby County - Middlesbrough 2,25 - 3,05 - 2,75 B

Total odds: 2,75