SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Oppturen fortsetter i Fana

Rune Vindheims Fana er på 5. plass i 2. divisjon avdeling 3, og bør ikke ha noen problemer med Eidsvold Turn på søndag.

Rune Vindheims Fana er på 5. plass i 2. divisjon avdeling 3, og bør ikke ha noen problemer med Eidsvold Turn på søndag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Imponerende sesong av Rune Vindheims lag.

DEL

Tippekupong søndagNorsk 2. divisjon, dansk, svensk og finsk ball på søndagskupongen. Og ingen grunn til ikke å stole på Fana, selv om de har noen fravær.

Sjekk all verdens tabeller her

1. Raufoss - Notodden  H(UB)

Raufoss topper 2. divisjon avdeling 2, med imponerende 9-2-0 på de elleve kampene før pausen. Nå starter de altså opp igjen, og tar neppe foten av gasspedalen. Men likevel; Notodden har klatret til 2. plass etter fem strake seirer, så vi åpner med åpning for skrell!

2. Drammen - Gjøvik-Lyn  B

Drammen vant i sesongpremieren, siden har de gått på ti strake tap! Det bærer lukt ned igjen i 3. divisjon. Gjøvik-Lyn er midt på tabellen, og var i fin form før ferien med 5-1-1 på de syv siste.

3. Fana - Eidsvold Turn  H

Fana har hatt en imponerende sesong så langt. God treningskultur gjør at et ungt lag uten de store profilene er helt oppe på 5. plass. Eidsvold Turn er sist, og skal være mat for Rune Vindheims gutter, selv om de har en hel del fravær her – blant annet grunnet karantener.

4. FC København - Randers  H

Serieåpning i Danmark i helgen, men denne kampen er utsatt og blir trukket. Og da er det alltid noen ekstra kuler i bollen for hjemmelaget, og noen ekstra til favoritten. Altså taler sannsynligheten for en H her. 

5. AGF - Brøndby  B

AGF rykket opp igjen på første forsøk sist sesong, med 2. plass og god margin bak seg i dansk 1. divisjon. Men det blir uansett Brøndby som blir favoritt her. Etter noen vanskelige år, var det gamle storlaget bra i fjor og  kom på 3. plass i Superligaen.

6. IFK Norrköping - IFK Göteborg  U(B)

Allsvenskan er halvspilt, her begynner andre halvdel, og tilfeldighetene vil ha det til at disse to lagene møtes igjen – bare en uke etter forrige seriemøte! Det endte 0-0. IFK Göteborg topper tabellen, og har 5-2-0 borte! Men Norrköping er bare tre poeng bak.

7. Helsingborg - AIK  U

Helsingborg har vært en skuffelse de siste månedene, etter en brukbar start på sesongen. Seks av de ni siste i serien har endt med tap. AIK taper sjelden, men spiller mye U. Tar alle sine seirer hjemme, på bortebane har de 0-5-2! Derfor tar jeg en sjans. 

8. Assyriska - Utsikten  H

Så var vi i Superettean, der Assyriska ligger midt på tabellen. Hadde en svak periode i mai, med kun to poeng på seks kamper, men har nå 3-1-1 på de fem siste. Utsikten skuer ned i bunngjørmen, er på trygg grunn bare på grunn av målforskjellen.

9. Seinäjoen - Helsingfors IFK  H(U)

Finsk eliteserie nå, der Seinäjoen gjorde slutt på en svak periode med 1-0-seier over KTP sist. Helsingfors har gjort det til en vane å spille uavgjort de siste ukene, og dermed er dette ganske enkelt HU.

10. Mariehamn - Jaro  H(U)

Fem uavgjorte på rappen for Mariehamn. De ligger fortsatt på 5. plass, men må begynne  å vinne for å holde en viss kontakt med teten. Jaro var svake i vår, men har nå vunnet de to siste. Men det har ikke vært all verdens motstand, de slo bunnlaget VPS med bare 2-1.

11. Lahti - Ilves  H(U)

Lahti har fått fire poeng mellom seg og kvalikplassen etter seier i de to siste. Ilves er bare poenget over kvalik,  men også de er i bra form. En seier og to uavgjorte på de tre siste, så jeg gir dem en poengsjanse.

12. Kuopio - Inter Turku  (U)B

Kuopio har tapt tre av de fire siste, og dermed ramlet ned under midten i finsk toppserie. Turku derimot, er i slag. Har 3-3-0 på de seks siste, er bare to poeng bak bronseplassen, og blir med det favoritter her.