SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Palace er farlige på bortebane

Vår oddstipper har troen på Wilfred Zaha og Crystal Palace i lørdagens kamp mot Bournemouth.

Vår oddstipper har troen på Wilfred Zaha og Crystal Palace i lørdagens kamp mot Bournemouth. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

Oddstips2. juledag er en av de store festdagene for alle som er glad i engelsk fotball. 26. desember  er den store fotballdagen på de britiske øyene. I Tyskland har Bundesliga tatt seks uker ferie rundt jul og nyttår, i Italia tar de juleferie, og det samme gjør de i Spania. Derfor er all oppmerksomheten rettet mot England denne lørdagen.

Lørdagskupongen: Kan Liverpool reise seg?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Bournemouth - Crystal Palace B

Engelsk, Premier League. Jeg må innrømme at jeg ikke har hatt troen på Bournemouth denne sesongen, men det er vanskelig å overse det nyopprykkede lagets resultater den siste måneden.

Etter å ha spilt uavgjort mot Swansea og Everton i slutten av november, har Premier League-debutantene startet desember fantastisk. De har tre seire på rad mot Chelsea, Manchester United og West Bromwich.

I slutten av november lå The Cherries under nedrykksstreken, men etter ni poeng på de tre siste kampene er Bournemouth nå oppe på 14.plass med 19 poeng. De ligger nå fire poeng foran Swansea som ligger under nedrykksstreken.

Men: De er et av ligaens svakeste hjemmelag. Statistikken viser 2-3-3 hjmme på Vitality Stadium. Det er kun tre lag som har tatt færre poeng på hjemmebane i Premier League så langt denne sesongen.

Eddie Howes menn møter tøff motstand når Crystal Palace kommer på besøk. London-klubben er et av de sterkeste bortelagene i Premier League denne sesongen.

Bournemouth har fortsatt en lang rekke skader. Statusen til Josh King og Junior Stanislas er uviss etter at begge måtte kaste inn håndkleet før kampen mot West Brom. Manager Eddie Howe må uansett klare seg uten Tyrone Mings, Callum Wilson, Max Gradel, Christian Atsu og Tommy Elphick.

Bournemouth stiller trolig med denne startelleveren (4-5-1): Boruc – Smith, Francis, Cook, Daniels – Surman, Stanislas, Arter, Gosling, Ritchie – Murray.

Crystal Palace har tatt 16 poeng på åtte bortekamper så langt. Det er bare serieleder Leicester og Arsenal som har tatt flere poeng enn dem på bortebane hittil. Det er også verdt å notere seg at Palace er det lget som slipper inn minst mål på bortebane. Alan Pardews mannskap har kun syv baklengsmål på fremmed gress.

Palace kom sterkt tilbake etter 0-1-tap mot Sunderland. Selhurst Park-laget knuste Newcastle hele 5-1 på hjemmebane, deretter spilte de 1-1 mot Everton og slo Southampton 1-0. I forrige serierunde tok de sin andre seier på rad da Stoke ble slått 2-1 på Britannia Stadium.

Crystal Palace ligger på en flott sjetteplass med 29 poeng, samme poengsum som Tottenham som innehar den viktige fjerdeplassen. De kan klatre inn blant de fire beste om de vinner lørdagens kamp mot Bournemouth.

Palace mangler Bakary Sako, mens Dwight Gale er usikker. Midtbanespiller Mile Jedinak derimot er friskmeldt til oppgjøret mot Bournemouth på Boxing Day.

Sannsynlig Palace-lagoppstilling (4-4-2): Hennessey – Ward, Dann, Delaney, Souare – Zaha, Ledley, McArthur, Puncheon – Wickham, Bolasie.

Palace under Pardew er et utrolig sterkt kontringslag, som håver inn poeng borte. Jeg tror de fortsetter suksessen på bortebane mot Bournemouth lørdag. Borteseier gir 2,65 i odds. Vi satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 26. desember:

Bournemouth - Crystal Palace 2,40 - 3,15 - 2,65 B

Total odds: 2,65