SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Palace får trøbbel uten formspissen

Crystal Palace må klare seg uten formspissen Wilfried Zaha i mandagens kamp mot Everton. Det kan koste dem tre poeng.

Crystal Palace må klare seg uten formspissen Wilfried Zaha i mandagens kamp mot Everton. Det kan koste dem tre poeng. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens singeltips!

DEL

OddstipsPå mandagens langoddsprogram er det blant annet kamper fra spansk La Liga og engelsk Premier League, i tillegg er håndball-VM for kvinner i full gang. Norge møter Puerto Rico i mandagens kamp, men den er ganske uinteressant i tippesammenheng. Det måtte i så fall være å tippe på antall mål i kampen.

Spillsenter: Hva er det med tallet 2?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Everton - Crystal Palace H

Engelsk, Premier League. Everton viser flott form. De er ubeseiret i seks kamper på rad uansett turnering. De slo Middlesbrough 2-0 i ligacupen forrige tirsdag, og de burde være uthvilt før mandagens kamp.

The Toffees har ikke imponert på hjemmebane denne sesongen. De står med 3-2-2, men de har vunnet de to siste på Goodison Park med kalassifre. De slo Aston Villa hele 4-0 for drøye to uker isden, og i starten av november knuste de Sunderland hele 6-2.

Laget ligger nede på ellevteplass, men de har kun åtte poeng opp til Mesterliga-plass. De trenger tre poeng mandag kveld om de ikke skal bli hektet av toppkampen. Palace har ett poeng mer enn Everton, og de ligger oppe på åttendeplass før mandagens match i Liverpool. 

Alan Pardews mannskap trives på Merseyside. De slo Liverpool på Anfield for en måned siden, og de har vunnet de to siste bortekampene mot Everton.

Men: Palace mangler nøkkelspillerne Sako og Zaha, og jeg tror det vil svekke dem betydelig. Zaha har vist strålende form, og den opplagte erstatteren Sako også er ute, så er Pardew tvunget til å gjøre endringer offensivt. Chung-Young kan komme inn.

Roberto Martinez har fått Deulofeu, Barkley og Lukaku samspilt offensivt, og de er et mareritt for et hvert forsvar. Nettopp denne trioen tror jeg kan skape problemer for Palace i mandagens kamp.

Samtidig har Scott Dann & Co vært solide bakover denne sesongen. Palace har bare sluppet inn 14 mål denne sesongen, og det er kun to lag i Premier League som har færre baklengsmål. Kampen mellom Palace-forsvaret og Everton-angrepet vil være avgjørende for utfallet av denne kampen.

Hos Everton er forsvarsklippen Phil Jagielka fortsatt skadet. Dermed starter Stones og Mori i forsvaret.

De kommer antakeligvis til å få det travelt mandag kveld. I alle fall når man ser på bortestatistikken til Palace. De har fire seire og to tap så langt. Selhurst Park-laget har faktisk tatt flere poeng borte enn hjemme hittil, og de er på jakt etter tre nye poeng her.

Jeg tror dette blir en tett og jevn kamp, men Palace er svekket offensivt. Det vil Everton dra nytte av. Samtidig har Everton vært gode offensivt. Jeg tror på en knapp seier til hjemmelaget her. 1,90 i odds på Everton er ok. Jeg satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt oddstips mandag 7. desember:

Everton - Crystal Palace 1,90 - 3,35 - 3,45 H

Total odds: 1,90