SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Palermo får trøbbel mot formsterke Milan

Palermo's Alberto Gilardino (front) is challenged by Inter Milan's Joao Miranda during their Italian Serie A soccer match at the Renzo Barbera stadium in Palermo, Italy, October 24, 2015. REUTERS/Tony Gentile

Palermo's Alberto Gilardino (front) is challenged by Inter Milan's Joao Miranda during their Italian Serie A soccer match at the Renzo Barbera stadium in Palermo, Italy, October 24, 2015. REUTERS/Tony Gentile Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsOnsdagens oddsprogram er svært interessant. Det er er åtte kamper fra Serie A, seks fra Ligue 1 i Frankrike og to kamper fra Premier League. Det er også håndball, tennis og ishockey på menyen denne onsdagen. Men det starter med bandy og langrenn.

Midtukekupongen: Nekter å tape med Hiddnik

Klikk her for å levere onsdagens Vikinglotto!

Palermo - AC Milano B

Italiensk, Serie A. Palermo ledet lenge mot Carp i helgen, takket være et mål fra Gilardino etter 24 minutter, men de klarte ikke å forsvare ledelsen. Nedrykkstruede Carpi utlignet etter 74 minutter på et straffespark fra Mancosu. Det var en jevn kamp med to lag som var mest opptatt av å forsvare seg.

Sicilia-laget er vanskelig å bli klok på når de spiller på hjemmebane. De står med 4-2-5 hjemme på øyen i Middelhavet. De har vunnet tre av de siste fem hjemmekampene, men det har vært mot motstand fra nedre halvdel av tabellen. De har tapt mot Fiorentina (1-3) og Juventus (0-3), og jeg tror de også taper mot et AC Milan-lag som viser fremgang.

Palermo vil antakeligvis spille i en 4-3-3-formasjon med Vazquez, Quaison og Gilardino som angripere.

Milan viser flott form. De er ubeseiret i de seks siste kampene uansett turnering, og i helgen knuste de Inter 3-0 i byderbyet i Milano. Det viktigste er likevel at laget spiller bedre og bedre. De har kun tapt én av de siste 13 kampene.

Men: De ligger fortsatt på sjetteplass på tabellen, fem poeng bak byrivalen Inter og hovedstadslaget AS Roma.  De er seks poeng bak Fiorentina som innehar fjerdeplassen som gir Mesterligaspill neste sesong.

Milan kommer til å spille i en 4-4-2-formasjon med Niang og Bacca som spisser. Trener Sinisa Mihajlovic vil sannsynligvis starte med samme lag som startet mot Inter. Keeper Diego Lopez, midtstopper Rodrigo Ely og spissen Luiz Adriano er ute.

Palermo klarte å få med seg ett poeng mot Carp, men mot AC Milan får de en tøffere oppgave. Milan reiser til Sicilia stinn av selvtillit etter seieren mot Inter, og de kommer til å angripe fra første minutt.

AC Milan har våknet, og jeg tror på borteseier til 1,85 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her vårt singeltips onsdag 3. februar:

Palermo - Milan 3,55 - 3,20 - 1,85 B

Total odds: 1,85