SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Pass opp for denne gjengen!

Mainz 05s Yoshinori Muto, Park Joo-ho Park, Jairo Samperio og Fabian Frei jubler etter en scoring mot M'gladbach. Vi tror de får mer å juble for i kveld.

Mainz 05s Yoshinori Muto, Park Joo-ho Park, Jairo Samperio og Fabian Frei jubler etter en scoring mot M'gladbach. Vi tror de får mer å juble for i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens oddstips!

DEL

OddstipsFredagens oddsprogram byr på en variert meny. Det er blant annet kamper fra spansk La Liga, fransk Ligue 1, tysk Bundesliga og engelsk Mesterskapsserie. I tillegg er det diverse ishockeykamper fra forskjelleige europeiske ligaer.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Mainz 05 - VfB Stuttgart H

Tysk, 1. Bundesliga. Mainz ligger helt oppe på syvendeplass med 23 poeng. Vertene har 12 poeng mer enn fredagens motstander, Stuttgart

De har vunnet de tre siste kampene hjemme på Coface Arena i alle turneringer. De har slått Eintracht Frankfurt (2-1) og Wolfsburg (2-0) i de to siste hjemmekampene. I forrige serierunde tok Mainz en sterk 3-1-seier på bortebane mot Hamburger SV. Spanske Jairo Samperio scoret to av målene, mens Christian Clemens scoret det tredje.

Den seieren gjorde at de klatret to plasser på tabellen. De er kun et eneste poeng bak FC Schalke 04, og de vet at tre poeng i fredagens kamp kan sende dem opp på fjerdeplass, i alle fall over natten

Mainz har fått Muto, Malli og Jairo til å fungere veldig godt sammen offensivt, og de kan skape problemer for et hvilket som helst forsvar.

Mainz-trener Schmidt vil neppe gjøre endringer i startoppstillingen til fredagens kamp. 

Sannsynlig Mainz-lagoppstilling: Karius, Brosinksi, Bungert, Hack, Bengtsson, Baumgartlinger, Jara, De Blasis, Malli, Samperio, Muto

VfB Stuttgart hadde en vanskelig sesong i fjor, og de unngikk så vidt nedrykk. Denne sesongen har ikke startet noe særlig bedre for laget fra bilbyen. De ligger foreløpig under nedrykksstreken, og de er bare ett poeng foran bunnlaget Hoffenheim.

Laget fra bilbyen er det desidert dårligste bortelaget i Bundesliga. De står med 1-1-5 på fremmed gress. Målforskjellen viser 12-20, og de er dermed det laget som har sluppet inn flest mål på bortebane i Bundesliga så langt.

Den nye Stuttgart-treneren Kramny er fortsatt uten seier på de to første kampene, og det kan bli tungt å leie ut videre.

Klein, Harnik og Ginczek er alle ute på grunn av skader, og fraværene vil svekke Stuttgart.

Trolig Stuttgart-lagoppstilling: Tyton, Schwaab, Baumgartl, Niedermeier, Insua, Rupp, Gentner, Maxim, Didavi, Kostić, Werner

Mainz skal være det beste laget, og vi peiser på med et spillforslag til 250 kroner. Spillestopp klokken 2025.

Det er vårt oddstips fredag 11. desember:

FSV Mainz 05 - VfB Stuttgart 2,00 - 3,20 - 3,10 H

Total odds: 2,00