SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Pass opp for denne karen, Lazio!

Juventus og Mario Mandzukic viser flott form, og vår oddstipper tror de vinner fredagens bortekamp mot Lazio.

Juventus og Mario Mandzukic viser flott form, og vår oddstipper tror de vinner fredagens bortekamp mot Lazio. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens oddstips!

DEL

OddstipsDet ble en ny fin dag for Spillsenterets oddstips torsdag. Singelspillet på QPR gikk inn til 3,20 i odds.

Fredagens langoddsprogram byr blant annet på kamper fra tysk Bundesliga, fransk Ligue 1, engelsk mesterskapserie og italiensk Serie A. Det er også en rekke ishockeykamper fra diverse europeiske ligaer.

Spillsenter: Hva er det med tallet 2?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Lazio - Juventus B

Italiensk, Serie A. Lazio har skuffet stort denne sesongen. The Biancocelesti ligger helt nede på tiendeplass med 19 poeng på 14 kamper, tolv poeng bak Napoli som leder Serie A.

Den svake tabellplasseringen skyldes først og fremst at de er fryktelig dårlig på bortebane. Hjemme på Stadio Olympico har de vært vanskelig å slå. Statistikken viser 5-1-1 på hjemmebane.

Men: Hovedstadslaget har ikke vunnet en Serie A-kamp siden de slo Torino 3-0 på hjemmebane i slutten av oktober. De har spilt fem seriekamper etter det uten å vinne, og de har tapt fire av dem. I de to siste hjemmekampene har de spilte 1-1 mot Palermo, og i forrige hjemmekamp tapte de 1-3 mot AC Milan.

Det ryktes at stemningen i laget er dårlig, og trener Stefano Pioli ier under et stort press før hjemmekampen mot Juventus.

Den bosniske kantspilleren Senad Lulic er ute med skade, og det er usikkert når han kommer på banen igjen. Stefano Mauri, Stefan de Vrij og Ogenyi Onazi er også på skadelisten, mens det er ennå uklart om midtbanespiller Ravel Morrison rekker fredagens kamp.

Trolig Lazio-lagoppstilling: Marchetti; Basta, Mauricio, Hoedt, Radu; Candreva, Mandziuk, Biglia, Parolo; Milinkovic-Savic; Djordjevic.


Juventus fikk en grusom start på sesongen. De hadde kun én seier på de fem første kampene, men de har spilt seg opp etter hvert.

De viser flott form, og har vunnet de fire siste kampene. I den siste serierunden vant den gamle damen 3-0 mot Palermo på Stadio Renzo Barbera. Mario Mandzukic, Stefano Sturaro og Simone Zaza scoret målene for Juve.

Juventus, som har vunnet the Scudetto, de fire siste sesongene, har ennå ikke gitt opp serimesterskapet. De har tatt 24 poeng på de 14 første kampene, og ligger bare syv poeng bak serieleder Napoli.

De regjerende seriemesterne har vært gode på bortebane i november. De har scoret seks mål på de to siste bortekampene.

Paul Pogba er suspendert på grunn av gule kort, og hans fravær vil være merkbart offensivt hos Juve. Hernanes og Roberto Pereyra er ute med skader, og de tre andre spillere er tvilsomme - Martin Caceres, Kwadwo Asamoah og Sami Khedira.

Juventus har en stor bredde i stallen, og de har erstattere i alle posisjoner. De vil stille med et slagkraftig mannskap i den italienske hovedstaden fredag kveld.

Juventus stiller sannsynligvis med denne startelleveren: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Cuadrado, Sturaro, Marchisio, Zaza, Evra; Dybala, Mandzukic.

Lazio er ille ute å kjøre, og de trenger tre poeng. Fansen er frustert, og det vet spillerne. Spørsmålet er om presset blir for stort.

Nå møter hovedstadslaget et Juventus-mannskap som viser god form. Jeg tror Lazio skal få kjørt seg mot Mario Mandzukic og Paulo Dybala. Mandzukic har scoret tre ganger på de fire siste kampene, men Dybala har seks mål og tre målgivende så langt denne sesongen. Jeg synes det lukter borteseier lang vei.

Juventus har ikke tapt på de åtte siste kampene mot Lazio, og de har kun ett tap på de 18 siste kampene mot Lazio. Jeg går for en knapp borteseier til fine 2,00 i odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips fredag 4. desember:

Lazio - Juventus 3,30 - 3,00 - 2,00 B

Total odds: 2,00