SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Pass opp for Everton!

Romelu Lukaku feierer scoringen sin sammen med Ross Barkley og Arouna Kone. Vår oddstipper tror denne gjengen kan få mer å juble for lørdag.

Romelu Lukaku feierer scoringen sin sammen med Ross Barkley og Arouna Kone. Vår oddstipper tror denne gjengen kan få mer å juble for lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsLangoddsprogrammet lørdag er som vanlig dominert av kamper fra England og Skottland, men det er også kamper fra de andre store ligaene i Europa. Den mest spennende kampen denne lørdagen er nok toppoppgjøret i Premier League mellom Manchester United og Leicester.

Lørdagskupongen: Klarer City å reise seg igjen?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Bournemouth - Everton B

Engelsk, Premier League. Etter en lovende start på Premier League-livet, har Bournemouth virkelig møtt veggen. Laget, som er Premier League-historiens minste klubb, ligger på nest sisteplass med ni poeng. Det er riktignok kun ett poeng opp til Newcastle som ligger over nedrykksstreken, men formen til Bournemouth er katastrofalt dårlig.

I  forrige serierunde tok de ett poeng på The Liberty Stadium i Swansea, men nok en gang viste de forferdelig svakt forsvarsspill. Bournemouth ledet 2-0, men Swansea kom tilbake og utlignet før pause. Det var The Chrries syvende kamp på rad uten seier.

Dersom Bournemouth spiller på samme måte mot Everton som mot Swansea, vil de slippe inn mange mål. Ja, det kan bli skikkelig stygt. Romelu Lukaku og Ross Barkley er i kjempeform. Begge scoret da Everton knuste Aston Ville hele 4-0 sist helg.

Everton har vært gode offensivt i de siste kampene. De har scoret elleve mål på de tre siste kampene, og det skyldes ikke bare enkeltmannsprestasjoner. Samhandlingen offensivt er bra, og de viser en fantastisk moral i laget.

The Toffees ligger på en flott syvendeplass med 20 poeng før helgens serierunde. De er bare åtte poeng bak Leicester som innehar førsteplassen. De kan med seier lørdag klatre opp til sjetteplass, og da er de plutselig med i kampen om en Europaliga-plass neste sesong.

Det er også verdt å merke seg at Everton liker seg på bortebane. På seks bortekamper har de kun ett tap.

Bournemouth-manager Eddie Howe har ingen nye skader før kampen mot Everton, men han har flere nøkkelspillere på skadelisten fra før. Langtidsskadde Wilson, Gradel, Elphick, Mings og Atsu er alle ute. Det svekker helt klart Bournemouth.

Bounemouth stiller trolig med denne lagoppstillingen: Federici, Daniels, Cook, Distin, Francis, Arter, Pugh, Surman, Ritchie, Gosling, King.

Everton-manager Roberto Martinez mangler Pienaar, Hibbert, Browning og Jagielka, men kaptein Leighton Baines, som endelig er skadefri, er ventet å spille sin første Premier League-kamp for sesongen.

Sannsynlig Everton-lag: Howard, Stones, Baines, Galloway, Ramiro Mori, Barry, McCarthy, Deulofeu, Barkley, Kone, Lukaku.

Jeg synes det er flere grunner til å gå for borteseier her. Everton er et godt bortelag, og de har spilt god angrepsfotball i de siste tre kampene. Nå møter de et Bournemouth-lag som er gavmilde bakover. The Cherries er laget som har sluppet inn flest mål så langt denne sesongen. De har 27 baklengsmål.

2,30 i odds for borteseier er greit. Jeg satser 250 kroner. Spillestopp klokken 1555.

Her er vårt andre singeltips lørdag 28. november:

Bournemouth - Everton 2,70 - 3,20 - 2,30 B

Total odds:  2,30