SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Penger på Reinkind

Harald Reinkind blir mer og mer sentral både for Norge (bildet) og Rhein-Neckar Löwen i Bundesliga. Vi tror «løvene» fra Mannheim slår Kiel i den svært viktige kampen onsdag kveld.

Harald Reinkind blir mer og mer sentral både for Norge (bildet) og Rhein-Neckar Löwen i Bundesliga. Vi tror «løvene» fra Mannheim slår Kiel i den svært viktige kampen onsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi heier på Harald!

DEL

Oddstips onsdagMed landskamppause i europeiske fotballigaer, kjører vi en håndball-dobbel denne onsdagen. Jeg tror oppturen har startet for Bodø, og i Tyskland kan Harald Reinkind og Rhein-Neckar ta et langt steg mot seriegull – noe jeg tror de klarer!

Bodø - Halden  1,42  9,00  3,05  H

Bodø har hatt en trøblete start på sesongen i eliteserien håndball, herrer. Karene fra nord, som i fjor knivet med ØIF Arendal om alle titler i norsk håndball, har hatt flere sentrale spillere ute med skade.

Men det begynner å se bedre ut, blant andre er Børge Lund på vei tilbake og spiller sannsynligvis denne. Og etter tre tap i åpningskampene, slo Bodø Stord på Stord i forrige runde.

Halden kom på 6. plass i eliteserien i fjor. De har hatt en grei sesongstart, vunnet to av fire, og tapte de hjemme for Fyllingen sist. Altså et brukbart lag, men ikke et topplag.

Og siden Bodø ser ut til å være på opptur, og spiller hjemme med et stort og entusiastisk publikum i ryggen, tror jeg dette er en hjemmeseier.

Spillestopp kl. 1755.

Rhein-Neckar Löwen - THW Kiel  1,52  8,25  2,75  H

Vi setter pengene på Harald Reinkind! Den tidligere Fyllingen-backen får mer og mer tillit på storlaget Rhein-Neckar Löwen i tusk Bundesliga, verdens beste håndballserie på herresiden. Gøy for norsk håndball, og bra for landslaget!

Uansett, Rhein-Neckar tapte seriegullet på målforskjell for nettopp Kiel sist sesong. Og de tapte seriegullet til laget fra havnebyen året før der igjen også, den gang med to poengs margin. Noe som i seg selv skulle gjøre det enkelt å motivere seg for denne kampen!

I tillegg har Kiel slitt med skader i år, og gjør det fortsatt. Løvene fra Mannheim leder ligaen, mens Kiel allerede har tapt borte for både Flensburg og Göppingen. Erlend Mamelunds lag fra Nord-Tyskland har definitivt presset på seg, men jeg tror de taper. Mye tyder på at det er Rhein-Neckars tur i år!

Spillestopp kl. 1855.

Oddstips onsdag:

Bodø - Halden  1,42  9,00  3,05  H

Rhein-Neckar Löwen - THW Kiel  1,40  8,25  2,75  H

Odds: 1,98

Anbefalt innsats: 100 kr.