SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Peru får trøbbel mot sjokk-laget

Peru og Jose Guerrero møter Venezuela i natt. Vår oddstipper tror de taper sin andre kamp på rad i Copa America.

Peru og Jose Guerrero møter Venezuela i natt. Vår oddstipper tror de taper sin andre kamp på rad i Copa America. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSHåper noen fulgte gårsdagens singeltips på Egersund. Det gikk inn til 2.05 i odds. De to andre oddsanbefalingene våre gikk dessverre ikke inn.

Oddsprogrammet torsdag byr blant annet på kamper fra fotball-VM for kvinner, Copa America og diverse kamper fra lavere divisjoner i Sverige.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Peru - Venezuela B

Copa America, gruppe C. Venezuela slo sensasjonelt James Rodriguez-ledede Colombia 1-0 i åpningskampen.

Colombia var en av favorittene til å vinne Copa America, men Zenit-angriperen Salomón Rondón scoring etter 60 minutter har sørget for at colombianerne får en tøff oppgave med å ta seg videre i turneringen.

Da Venezuela kom i gruppe med Brasil, Colombia og Peru trodde nok de fleste at Venezuela skulle kjempe med Peru om tredjeplassen i gruppen, istedet kan de ta et langt steg mot en kvartfinale om de vinner mot Peru i natt.

Det blir imidlertid ingen enkel oppgave. Peru var gode mot Brasil, og det var kun litt fotballmagi av Neymar som sørget for at Peru er poengløse etter den første kampen. De hadde fortjent ett poeng i den første kampen.

Det var Peru som tok ledelsen mot Brasil. Kampen var kun tre minutter gammel da Christian Cueva utnyttet en forsvarstabbe av David Luiz, og sendte Peru opp i ledelsen. Det tok bare to minutter før Neymar utlignet for Brasil. Det var også Barcelona-stjernen som regisserte vinnermålet på overtid. Han var nest sist på ballen da Douglas Costa ble matchvinner.

Peru var i semifinalen i 2011, og hvis de skal ha en realitisk mulighet til å gå videre fra gruppespillet så må de vinne mot Venezuela natt til fredag.

Venezula har også en god statistikk å vise til i Copa America. De har kommet seg til kvartfinalen i de to siste Copa America-turneringene, selv om de kun har vunnet én av åpningskampene. Også i 2007 møtte de Peru i gruppespillet. Da vant de 2-0, men det var på hjemmebane. Da ble Copa America arrangert i Venezuela.

Peru har et bra lag med blant andre Paolo Guerrero som spiller for brasilianske Flamengo, men har tidligere spilt for Bayern Munchen og Hamburger SV. Også kaptein Carlos Lobatón og midtbanespilleren Christian Cueva viste klassespill i kampen mot Brasil.

Sannsynlig Peru-lag (4-2-3-1 formation): Gallese; Advíncula, Zambrano, Ascues, Vargas; Ballon, Lobaton; Cueva, Sanchez, Farfan; Guerrero

Mye tyder på at Venezuela-trener Noel Sanvicente vil mønstre det samme laget som imponerte mot Colombia. Despilte en god defensiv kamp.

Venezuela stiller trolig med denne startelleveren (4-4-2 formation): Baroja; Rosales, Vizcarrondo, Amorebieta, Cichero; Murillo, Seijas, Rincon, Arango; Rondon, Martinez.

Peru har historisk sett hatt et godt tak på Venezuela, men det er Venezuela som har vært best de siste årene. De har vunnet fem av de siste syv kampene mellom lagene.

Når Venezuela kan stoppe stjernegalleriet til Colombia med spillere som Falcao, Bacca, Martinz og James Rodriguez, så tror jeg også de kan vinne mot Peru. 2.55 i odds for borteseier er egentlig litt snaut, men vi går for den likevel. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 0125.

Her er vårt singeltips torsdag 18. juni:

Peru - Venezuela 2,45 - 2,95 - 2,55 B

Total odds: 2.55