SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Pescara jakter opprykk til Serie A

Den tidligere Viking-spilleren Birkir Bjarnason (t.h.) kjemper om opprykk til Serie A. Foto: Reuters

Den tidligere Viking-spilleren Birkir Bjarnason (t.h.) kjemper om opprykk til Serie A. Foto: Reuters Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens råtips!

DEL

ODDSTIPSTirsdagens oddsprogram er tynt. Det spilles blant annet opprykksplayoff i Italia og Tyskland, og Fyllingsdalen tar imot Molde til cupkamp på Varden.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Vicenza - Pescara U

Opprykks-playoff. semifinale. Kamp 2 av 2. Pescara, som rykket ned fra Serie A etter 2013-sesongen, er kun 270 minutter unna en rutur til Italias ypperste fotballselskap. De vant hjemmekampen 1-0, og de har skaffet seg et godt utgangspunkt før returmøtet i Vicenza.

Vicenza havnet på tredjeplass i Serie B. De hadde kun én seier på de fem siste kampene, og dermed mistet den direkte opprykksplassen. De fortsatte den negative trenden i det første playoff-oppgjøret da de tapte 0-1 på bortebane i Sør-Italia.

Pescara rotet også mot slutten av sesongen, men da de fikk kniven på strupen i den siste seriekampen mot opprykksrival Livorno viste de styrket. De knuste Livorno hele 3-0. 

De imponerte også i den første playoffkampen da de slo Perugia 2-1 på bortebane. De snudde 0-1 til 2-1 i løpet av tolv minutter. Den tidligere Viking-spilleren Birkir Bjarnason ble matchvinner. Den islandske landslagsspilleren scoret ti mål i Serie B denne sesongen. Han ble nummer to på scoringslisten til Pescara.

Federico Melchiorri er lagets toppscorer med 14 mål i Serie B denne sesongen, men det var den albanske innbytteren Ledian Memushaj som scoret kampens eneste mål i den første playoff-kampen mot Vicenza.

Tre av de seks siste kampene mellom disse lagene i Vicenza har endt uavgjort. Forrige gang de møttes i Veneto var i  oktober. Da vant hjemmelaget 2-1, men de viste en helt annen form i den perioden. Vincenza virker helt ute av form.

Jeg tror på en jevn kamp, og Pescara kan klare seg med uavgjort her. 3.05 i odds for uavgjort lokker mest, synes jeg. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2055.

Her er vårt singeltips tirsdag 2. juni:

Vicenza - Pescara 2,00 - 3,05 - 3,10 U

Total odds: 3.05