SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Prærieulvene møter veggen mot Toronto

Winnipeg Jets' forsvarsspiller  Tyler Myers stopper Arizona Coyotes' center Max Domi. Vår oddstipper tror også at Toronto stopper Arizona i natt.

Winnipeg Jets' forsvarsspiller Tyler Myers stopper Arizona Coyotes' center Max Domi. Vår oddstipper tror også at Toronto stopper Arizona i natt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens råtips!

DEL

OddstipsSpillsenteret har fått en god start på oddsuken. Vi bommet på råtipset vårt på uavgjort mellom Arsenal og Manchester city, men hovedtipset vårt på Besiktas satt. Det ga 1,82 i odds, og vår innsats var 250 kroner.

Tirsdagens langoddsprogram domineres av ishockeykamper. Det er blant annet ishockey fra Danmark, Østerrike, Tyskland og KHL, og natt til onsdag er det nesten full runde i NHL. For fotballinteresserte er det lite å velge i. Det er én kamp fra den belgiske toppserien, én kamp fra italiensk Serie B og noen kamper fra FA Trophy i England.

Oddsregnskapet: Solid overskudd på oddstipsene

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Arizona Coyotes - Toronto Maple Leafs B

Amerikansk, NHL ishockey.  Etter en flott start på sesongen med tre seire på rad, har det kommet en rekke svake resultater for prærieulvene. De ligger på tiendeplass i Western Conference, men de har bare to poeng opp til San Jose Sharks på åttendeplass.

Natt til onsdag kommer Toronto på besøk. Kanadierne er på vei ut av krisen. Toronto fikk en forferdelig dårlig start på sesongen. De vant kun to av de første 14 kampene, men de har vist tegn til bedring.

I midten av forrige måned vant de fem av seks kamper, men så kom et strekk med dårlige kamper igjen, hvor de kun vant én av seks kamper. Den siste uken har de imidlertid vist fine takter.

De står medf to strake seire før de reiser til Arizona, og de har imponert offensivt i begge kampene. Først slo de LA Kings hele 5-0 hjemme i Canada, og natt til tirsdag banket de formsterke Colorado hele 7-4 på bortebane i Denver.  

De ligger fortsatt nede på 14.-plass i Eastern Conference, men de har nå bare åtte poeng bak en sluttspillplass. De får en vanskelige oppgave i Arizona, men det virker som laget spiller med stor selvtillit om dagen. Det burde gi dem et lite overtak når de drar til «ørkenbyen» Glendale.

Arizona Coyotes spilte tre hjemme kamp i november, og de vant samtlige. Etter seiersrekken på hjemmebane dro de på borteturné. De spilte fem bortekamper på rad og tapte alle.

Etter de fem bortekampene var Arizona tilbake i Glendale. De viste med en gang at de var kommet hjem. I den første hjemmekampen vant de mot Minnesota, men de tapte deretter mot Carolina og Columbus. I kampen mot Colombus ble det hele tolv mål. Arizona ledet 3-2, men tapte til slutt 5-7! I forrige hjemmekamp vant Arizona 1-0 mot NY Islanders som hadde vært ute av form før de kom til Glendale.

Arizonas formpil peker nedover, men en seier kan bety mye for dem. Arizona har hjemmebanefordelen, og det vil nok bety en del. Likevel sier mangefølelsen min at Toronto er på gang. Bozak, van Reimsdyk og Komarov har vært hete i de to siste kampene, og jeg tror de kan lage problemer for Arizona i natt.

Jeg synes borteseier til 2,60 i odds frister mest her. Vi satser 10 kroner, og spillestopp er klokken 0255.

Her er vårt råtips tirsdag 22. desember:

Arizona Coyotes - Toronto Maple Leafs 2,05 - 3,65 - 2,60 B

Total odds: 2,60