SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Presset øker på Villa-manageren

Tim Sherwood har grunn til å se betenkt ut om dagen. Aston Villa sliter fryktelig, og ryktene vil ha det til at manageren får fyken om ikke Villa vinner mot Swansea lørdag. Vi tror han ryker!

Tim Sherwood har grunn til å se betenkt ut om dagen. Aston Villa sliter fryktelig, og ryktene vil ha det til at manageren får fyken om ikke Villa vinner mot Swansea lørdag. Vi tror han ryker! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Han bør helst vinne på lørdag!

DEL

LørdagskupongenEn norsk og elleve engelske på en herlig lørdagskupong, der jeg stoler på Arsenal, Stoke, Norwich, Brighton og - hold deg fast: Leeds!

Oddstips: Klarer Stoke å vinne fire på rad?

1. Haugesund - Vålerenga  (H)B

Haugesund hadde en del sjanser mot Lillestrøm i helgen, men tapte fortjent 0-2 på Åråsen, i Mark Dempseys første kamp som hovedtrener. Skal bli spennende å se om han kan heve dem i innspurten. VIF har allerede hevet seg etter en elendig periode.

2. Arsenal - Everton  H

Arsenal var middels før pause, og meget bra etter i kampen mot Watford sist lørdag. De fikk litt tysk hjelp (keepertabbe) i en sterk 2-0-seier over Bayern München tirsdag, og jeg har ingen tro på at Everton får med noe her. De blå-hvite var svake mot Manchester United.

3. West Ham - Chelsea  H(B)

West Ham fortsetter å imponere, men slet dog lenge mot ti mann sterke Palace før de scoret 2-1 og 3-1 sist helg. Men de bør ha en bra sjanse mot et Chelsea som vant greit uten å imponere mot Aston Villa sist. De var heller ikke mer enn OK mot Dinamo Kiev (0-0).

4. Aston Villa - Swansea  B

Mange vil ha det til at Villa-styret har gitt Tim Sherwood kniven på strupen: Vinn denne, eller så er det sparken. Etter en slik sesongstart er det ikke noe å si på det, om det stemmer. Var med i 1. omgang mot Chelsea, men tapte til slutt fortjent. Veldig lite stemmer. Gir Swansea tegnet, selv om også de har slitt i det siste.

5. Leicester - Crystal Palace  H(U)

Umulig å ikke la seg imponere av Leicester og Jamie Vardy. Laget gir aldri opp, og presterte nok et comeback da de kom fra 0-2 til 2-2 mot Southampton. Palace måtte til slutt gi tapt med ti mann en hel omgang mot West Ham, men skal ha en poengsjanse her. 

6. Stoke - Watford  H

Watford ga Arsenal kamp i 45 minutter før det var kroken på døren og 0-3 forrige lørdag. Men så er også Arsenal i form! The Hornets vil ventelig få det tungt igjen, for Stokes 1-0 mot Swansea mandag var tredje strake seier for Mark Hugnes' mannskap.

7. Norwich - West Bromwich  H

Norwich viste forsvarsspill som ikke engang et 6. divisjonslag rett fra nachspiel ville vært bekjent av i 2-6-tapet mot Newcastle. Men jeg gambler likevel på en H her, for West Brom skaper nesten ingenting. Burde fått annullert målet i 1-0-seieren over Sunderland.

8. Brighton - Preston  H

Bobby Zamora (34) trengte bare ti minutter på banen før han avgjorde for Brighton helt på tampen mot Leeds sist helg. Og så gjentok han «stuntet» på omtrent samme vis tirsdag til ny 2-1-seier, denne gang mot Bristol City. Gir håp til alle oldboys!

9. Wolverhampton - Middlesbrough  (HU)B

Wolves tapte 2-4 for Derby på søndag, og tapte igjen på onsdag. 0-2 hjemme mot Brentford er ikke bra. Boro gjør som de pleier: Skuffer når de begynte å se bra ut. 0-0 hjemme mot Fulham sist helg, så 0-1 for Cardiff tirsdag. Sjelden har jeg sett en mer umulig kamp!

10. Hull - Birmingham  (U)B

Hull spilte 1-1 borte mot Wednesday sist helg, den tredje uavgjorte på fire kamper. Men så knallet de til med 3-0 over Ipswich tirsdag. Birmingham er i skikkelig bra sig, har fire strake seirer nå, og er oppe på 2. plass. Men Hull er ikke lette å bryte ned.

11. Nottingham Forest - Ipswich  (H)B

Nottingham Forest er utrolig langt unna der deres mange fans vil ha dem. Har nå to poeng på de fire siste, tirsdag glapp seieren på overtid mot Burnley. Typisk for et lag i motgang. Men Ipswich fikk juling av Hull i midtuken, jeg gir Forest sjansen til å reise seg!

12. Bolton - Leeds  B

Det er helt krise i Bolton, tapte igjen tirsdag, 0-1 for Birmingham. I Leeds er kaoset omtrent som det pleier, der er manager nummer seks på under to år på plass, Steve Evans. Skal vi gi ham til over nyttår? Debuterte med 1-1 mot Fulham onsdag, skal vinne her.