SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

QPR vinner uten toppscoreren

Queens Park Rangers' Charlie Austin er skadet, men vår oddstipper tror likevel at QPR vinner mandagens kamp mot Huddersfield.

Queens Park Rangers' Charlie Austin er skadet, men vår oddstipper tror likevel at QPR vinner mandagens kamp mot Huddersfield. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsSpillsenteret har hatt en svak juleuke, men vi håper å avslutte året på en skikkelig måte. Denne uken begynner med et herlig oddsutvalg.

Mandag er nemlig nok en stor dag for dem som liker engelsk fotball. På mandagens langoddsprogram er det full runde i engelsk Premier League, Mesterskapsserien, League One og League Two.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

QPR - Huddersfield H

Engelsk, Mesterskapserie. QPR spilte sin fjerde kamp på rad uten seier i helgen. Lørdag ble det et skuffende nederlag da Ipswich Town satte inn seiersmålet på overtid da de vant 2-1. QPR hadde forjent poeng i den kampen.

London-laget har nå falt ned til en 12. plass på tabellen med 29 poeng, og det er på tide å vinne kamper igjen for å ikke havne helt i bakleksa med tanke på kampen om play-off. Hjemme på Loftus Road har de 4-6-1 denne sesongen, og de er ubeseiret på de åtte siste på eget gress.

Jeg har tro på at Jimmy Floyd Hasselbaink får sin første seier som QPR-manager mandag ettermiddag, selv om han må klare seg uten toppscorer Charlie Austin.

Vertene vil antakeligvis gjøre en del endringer på laget. De mangler som tidligere skrevet spissen Charlie Austin, i tillegg er Jamie Mackie definitivt ute, mens forsvarsspilleren James Perch er usikker.

Huddersfield, på sin side, var mer effektive enn motstanderne i lørdagens kamp, da de slo Preston 3-1 på hjemmebane. Preston hadde flere store sjanser, men de klarte ikke å score før på overtid. Nakhi Wells scoret to ganger i lørdagens 3-1 seier over Preston North End. Wells kan bli en viktig spiller for Huddersfield fremover. Det er en mann QPR må passe opp for mandag ettermiddag.

Det er ikke lett å bli klok på Huddersfield for oss tippere. De har nemlig en merkelig statistikk i desember. De har tre seire og tre tap, og de har vunnet og tapt annenhver kamp.

Yorkshire-klubben innehar en 19. plass med 24 poeng. Ned til nedrykk skiller det tre poeng. På bortebane har de 2-3-6 denne sesongen, og bare én av de syv siste kampene på fremmed gress har endt med tre poeng.

Midtbanespiller Dean Whitehead er skadet. Det er også keeper Murphy.

Jeg tror Huddersfield får det tøft i London. For tøft. QPR har vunnet de tre siste hjemmekampene mot Huddersfield. Samtidig har gjestene vært svake på bortebane. Jeg tror QPR tar sine første tre poeng under Hasselbaink. Hjemmeoddsen er fine 1,95. Vi klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp klokken 1555.

Her er vårt singeltips mandag 28. desember:

Queens Park Rangers - Huddersfield Town 1,95 - 3,05 - 3,40 H

Total odds:  1,95