SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

RBK taper i kveld, dermed Basta!

Vår oddstipper tror at Lazio og Dusan Basta (t.v.) vinner kveldens kamp på Lerkendal.

Vår oddstipper tror at Lazio og Dusan Basta (t.v.) vinner kveldens kamp på Lerkendal. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsTorsdagens oddsprogram domineres av kmaper fra gruppespillet i Europaligaen, men det er også fotball fra Danmark og Sverige.

Rosenborg - Lazio  B

Europaligaen, gruppe G. Bunn mot topp. Rosenborg fikk en bra start på Europaligaen med uavgjort i Frankrike mot St. Etienne, men to tap på rappen, det ene på hjemmebane mot Dnipro (0-1) og det andre i forrige runde i Roma mot Lazio (1-3) gjør at Rosenborg må vinne torsdagens kamp om de som ha noen som helst mulighet til å ta seg videre i Europaligaen.

Taper trønderne hjemmekampen mot italienerne er det «game over».

I helgen feiret RBK seriemesterskapet, og det spørs om ikke de kommer kraftig ned på jorden her. Rosenborg har kun vunnet én av de 15 siste kampene mot lag fra Italia. På Lerkendal viser statistikken 0-4-3.

Lazio på sin side er ubeseiret i gruppespillet. De står med to seire og én uavgjort, men de har ikke vunnet noen av de siste tre bortekampene i Europa. De har også skuffet på bortebane i Serie A, hvor de står med fire tap på fem kamper.

Mauricio fikk rødt kort allerede etter seks minutter i kampen mot Rosenborg på Olympico, men selv med bare ti mann på banen vant Lazio enkelt 3-1.

Hovedstadslaget har tapt tre av de fire siste seriekampene, og det er ikke umulig at de vil spare noen spillere i denne kampen siden de spiller byderby mot Roma på søndag. Likevel mener jeg at Lazio skal være det beste laget. De har stor bredde i stallen, spesielt offensivt. 

RBK har vært litt uheldig i de første kampene. De har nemlig truffet treverket tre ganger i de tre første kampene. Det er mer enn noen andre lag i Europaligaen denne sesongen.

De skal få kjørt seg mot et Lazio-lag som sikkert er interessert i å sikre videre spill i Europaligaen allerede torsdag kveld. Italiensk seier til 2,70 i odds er ok. Vi satser 100 kroner. Spillestopp klokken 2100.

Her er vårt singeltips torsdag 5. november:

Rosenborg - Lazio 2,35 - 3,15 - 2,70 B

Total odds: 2,70