SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

RBK virker ustoppelige

Trondheim  20150816.
Eliteserien fotball 2015: Rosenborg-Vålerenga. 
(2-0) Rosenborg gutter jubler etter 1-0 scoring av Alexander Toft Søderlund i eliteseriekampen mellom RBK og VIF på Lerkendal stadion. (fv) Mike Lindemann Jensen, Alexander Toft Søderlund, Yann-Erik de Lanlay og Fredrik Midtsjø.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Trondheim 20150816. Eliteserien fotball 2015: Rosenborg-Vålerenga. (2-0) Rosenborg gutter jubler etter 1-0 scoring av Alexander Toft Søderlund i eliteseriekampen mellom RBK og VIF på Lerkendal stadion. (fv) Mike Lindemann Jensen, Alexander Toft Søderlund, Yann-Erik de Lanlay og Fredrik Midtsjø. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SøndagskupongenRosenborg er selvsagt enorme favoritter mot Tromsø i kamp 1 på søndagskupongen. På Alfheim er det bare surr om dagen, og trønderne er i ferd med å bygge opp et nytt storlag.

Jeg stoler ikke på at Glimts opptur fortsetter i det uendelige, og tar med en B for Sarpsborg i Bodø.

Oddstips: Kan Swansea stoppe United?

Spillsenter: Grep røret da det ringte i telefonkiosken på Klosteret - vant én million kroner

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Tromsø - Rosenborg  B

Mye rot i Tromsø nå, sparker Steinar Nilsen, som skjønner lite og får svært vage begrunnelser fra styret. Da er det mer strømlinjeformet i Trondheim. Der bygger de noe som ser ut som den beste RBK-utgaven på årevis, og det vil TIL få merke! 

2. Bodø/Glimt - Sarpsborg 08  H(B)

Når skal dette Glimt-eventyret ta slutt? Jaggu fikk de ikke mål omtrent på hver eneste avslutning, og vant da også 4-2 i Haugesund sist. Sarpsborg har endelig skjønt at det kler dem best å stå høyt og angripe, det ga seier mot Aalesund. Hiver på en B!

3. Start - Haugesund  U(HB)

Start er et sorgens kapittel om dagen, seks strake tap er nedrykkstakter. Det er ikke lett når treneren snart er ferdig, og klubben sliter økonomisk. Haugesund har to strake tap etter en fin periode, så her tar jeg ingen sjanser. Skal Start vinne, er dette en fin sjanse!

4. Mjøndalen - Strømsgodset  B

Det eneste som manglet fra Mjøndalen på Lerkendal, var at de la seg ned og fysisk laget en mur inne i eget felt. De lyktes heldigvis ikke, og jeg tror de skal få kjørt seg her. Godset-Unionen liker ikke akkurat naboen i brunt, og ikke minst så heier de på et bedre lag.

5. Fredrikstad - Sandnes Ulf  B

Den eneste byen i Norge der fotballklubben er mer rotete enn i Bergen, er Fredrikstad. Aristokraten fikk skampryl av Jerv i Grimstad sist, tapte 0-4, og er bare poenget over streken. Ulf vil revansjere tapet mot Hødd mandag, og det tror jeg de klarer.

6. Hødd - Bryne  H

Hødd slo til med to praktscoringer og 2-0 i Sandnes på mandag, noe blant andre Brann kan takke dem for. Så er kanskje ikke Hødd ute av kampen om direkte opprykk likevel? På sitt beste meget bra, og da blir skjøre Bryne for svake.

7. Hønefoss - Bærum  (H)B

Nei og nei, så svake Hønefoss var mot Brann! Det er trist med et lag som må bruke sommervinduet på å selge unna. Men det betyr ikke at de er sjanseløse her. For Bærum har ikke vunnet på ti kamper! Det har ført dem under streken. En kamp Hønefoss må vinne.

8. Kristiansund - Levanger  H(B)

Kristiansund ser litt skumle ut med tanke på opprykk. De har et ekte OBOS-lag, og tar mer poeng borte enn hjemme. Nå kommer merkelige Levanger på besøk, trønderne gikk fra å banke Hødd 4-0 borte til å tape 0-3 hjemme for Nest! Altså splitt.

9. Nest-Sotra - Ranheim  (H)U

Nest har virkelig løftet seg etter å ha luftet ut i stallen, ikke minst har de truffet med nykommerne. Alagie Sosseh og Petrit Zhubi imponerer og scorer, men her er motstanden tøff. Eller er Ranheim i ferd med å miste fart? Tapte mot Kristiansund sist.

10. Sogndal - Follo  H

Selv om Sogndal har slitt atskillig mer i sommer enn i vår, bør dette være en klink H. Hjemme på Fosshaugane skal det være klasseforskjell mellom Eirik Bakkes menn og klubben fra Ski.

11. Åsane - Jerv  (H)U

Åsane må snarest begynne å vinne kamper for ikke å drukne i nedrykksgjørmen. 1-2-1 på de fire siste er OK, men som Kjetil Knutsen stadig poengterer: Det er trepoengere de trenger. Jerv er klart best hjemme. Jeg tror det ender U, men gir Åsane en sjanse.  

12. HamKam - Brumunddal  H

2. divisjon avd. 4, en avdeling der Kongsvinger er suverene. Disse to er godt oppe på øvre halvdel, med bare ett poengs forsprang til HamKam. Begge lag er klart best hjemme, 6-2-1 er hjemmestatistikken til både HamKam og Brumunddal. Altså en H for «Kamma».