SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Real Betis skal tilbake til La Liga

Real Betis og Alvaro Vadillo topper Segunda Division-tabellen, og de vil antakeligvis sikre direkte opprykk med seier i torsdagens bortekamp. Foto: Reuters

Real Betis og Alvaro Vadillo topper Segunda Division-tabellen, og de vil antakeligvis sikre direkte opprykk med seier i torsdagens bortekamp. Foto: Reuters Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSTorsdagens oddsprogram byr blant annet på fotball fra Allsvenskan, den danske Superligaen, spansk Segunda Division, belgisk Pro League-kvalik og sveitsisk eliteserie.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Racing Santander - Real Betis B

Spansk, Segunda Division. Bunn mot topp. Racing ligger under nedrykkstreken, men de har kun to poeng opp til Osasuna som ligger på plassen over nedrykksstreken.

De vil med seier i torsdagens hjemmekamp klatre forbi Osasuna på tabellen, men det blir ingen enkel oppgave. De møter serieleder Betis som også er ligaens beste bortelag. Betis, som rykket ned til Segunda foran denne sesongen, står med 10-6-3 på bortebane denne sesongen.

Sevilla-laget har vunnet fem strake borteseiere. De har ikke tapt en bortekamp siden 2. november i fjor. Da tapte de 2-3 i Pamplona mot Osasuna.

Betis vil rykke direkte opp til La Liga. Med fire kamper igjen av sesongen ligger Betis fem poeng foran Gijon som ligger på den første kvalikplassen. Dersom de vinner torsdagens kamp så vil de antakeligvis sikre seg direkte opprykk. Formen er god. I forrige serierunde knuste de Lugo hele 5-1 - men det var hjemme i Andalucia.

Betis vant det omvendte oppgjøret 2-0 i Nord-Spania. Sevilla-laget viser fin form, og jeg kan ikke skjønne annet enn at det skal være klasseforskjell på disse lagene.

Brøndby - Nordsjælland H

Dansk, Superliga. Brøndby har kun ett tap på de ni siste kampene. Hovedstadslaget har funnet rytmen i spillet. De har tettet helt igjen bakover og de har kommet godt i gang offensivt.

De har kun 24 baklengsmål. Det er nest best av samtlige lag i Superligaen. De har et godt utgangspunkt for å stikke av med bronsemedaljene i serien, men en plass i Europaliga-kvaliken er sikret siden det skal mye til om de blir dårligere enn nummer fire.

Brøndby er formlaget i Superligaen når man ser på de seks siste kampene.

Dario Dumic og Johan Elmander er tilbake i troppen etter skader. Det styrker dem før denne kampen. Ferhan Hasani er usikker etter at han gikk ut med skade i kampen mot Silkeborg sist. Thomas Kahlenberg er ute resten av sesongen. Christian Nørgaard er suspendert.

FC Nordsjælland er i elendig form. De har tapt fem av de seks siste kampene. I forrige serierunde ble det 1-3-tap mot Esbjerg på hjemmebane i Farum.

Trener Olafur Kristjansson mangler viktige Uffe Bech. Det vil svekke dem offensivt. 

Trolig Brøndby IF-lag (4-3-3): Hradecky - Larsson, Dumic, Agger, Durmisi - Phiri, Ørnskov, Hasani - Hjulsager, Pukki, Szymanowski.

FC Nordjælland stiller sannsynligvis med denne førsteelleveren (4-2-3-1) spiller trolig med dette laget: Jensen - Ticinovic, Gregor, Maxsø, Mtiliga - Petry, Marcondes - Karlsson, Vingaard, John - Baldvinsson.

Brøndby har vært solide defensivt denne sesongen. Keeper Lukas Hradecky har holdt nullen i 15 kamper så langt denne sesongen. De har kun sluppet inn to mål på de ni siste kampene. Nordsjælland skal få det tøft i hovedstaden. Jeg tviler likevel på at det blir en storseier. Jeg går for en knapp Brøndby-seier til 1.55 i odds.

Her er vårt dobbelttips torsdag 21. mai:

Racing Santander - Real Betis 2,85 - 2,95 - 2,05 B

Brøndby - FC Nordsjælland 1,55 - 3,65 - 4,50 H

Total odds: 3.17