SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Real feiler neppe

Real Madrid og Cristiano Ronaldo har en vrien bortekamp mot Valencia søndag.

Real Madrid og Cristiano Ronaldo har en vrien bortekamp mot Valencia søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på søndagskupongen!

DEL

SøndagskupongenJeg hadde aldri trodd jeg skulle skrive noe slikt, men Tottenham – laget som nesten alltid har skuffet når fansen har begynt å få troen – har i høst bygd noe solid. Ikke så spektakulært, men laget vinner nesten alle de jevne kampene. Så jeg tar sjansen på en rein B mot et Everton som sliter bakover.

Resten av kupongen er spansk og fransk, og det er vel sannsynlig at Valencia kan komme til å begynne det nye året med sesongens første hjemmetap når Real Madrid kommer på besøk.

Tabellene finner du her

Lykke til!

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

1. Everton - Tottenham  B

Everton gjorde mye rett offensivt, men det meste feil bakover da de klarte å tape 3-4 hjemme for Stoke på mandag. Nå kommer en godt gående Spurs på besøk, og jeg tror mest på gjestene. De er bunnsolide om dagen, og Harry Kane har for lengst funnet tilbake til scoringsformen.

2. Valencia - Real Madrid  U(B)

Spanjolene har hatt juleferie, dette er første runde siden helgen før jul. Valencia er ubeseiret hjemme på Mestalla, men spiller altfor mye uavgjort (3-5-0). Dermed blir det ganske lett å sette en UB her, for Real Madrid er selvsagt kapable til å vinne.

3. Athletic Bilbao - Las Palmas  H

Athletic Bilbao har hatt en flott sesong så langt, ligger på en oppløftende 7. plass. Las Palmas sliter i bunnen, og selv om det var tegn til lysning før jul (tok en seier i serien og slo ut Real Sociedad av cupen), så tror jeg Bilbao blir for sterke på eget gress.

4. Deportivo La Coruña - Villarreal  U(HB)

Deportivo La Coruña ligger helt oppe på 6. plass, de har ikke vært så gode siden Valderons storhetstid for et tiårs tid siden. Men Villareal er fire poeng foran La Coruña igjen, og har tre strake seirer i desember. Vanskelig, ta gjerne med en U, for Villareal er gjerrige borte.

5. Granada - Sevilla  (U)B

Granada er under streken, men det er bare målforskjellen som skiller opp til trygg grunn. Sevilla er midt på tabellen, men står med kjedelige 0-5-3 på sine åtte bortekamper i La Liga i høst. Men nå har de fått seg en pust i bakken, og de kan ikke bare fortsette uten å gevinst borte – til det er de litt for gode.

6. Albacete - Ponferradina  (U)B

I Segunda Division er Albacete under streken, etter fem tap på de seks siste. Heller ikke Ponferradina har vært gode inn mot jul, men deres tap har kommet mot noen av avdelingens beste lag. Men siden de heller ikke er noe stort bortelag (1-2-6), ryker det til en gardering her også.

7. Leganes - Real Oviedo  (H)U

To lag i opprykkskampen, to lag som er i god form. Leganes har 4-1-1 på sine seks siste, Oviedo 5-0-1. Siden Leganes ikke har tapt hjemme i høst, får det bli HU.

8. Lugo - Numancia  H

Lugo er vanskelige å ha med å gjøre om dagen, har ikke tapt på åtte kamper i serien. Numacia er en helt annen historie, har ikke vunnet noen av sine seks siste.

9. Almeria - Llagostera  B

I Almeria er det bekmørkt, laget som har noen turer opp i La Liga bak seg, ligger nå helt sist i Segunda. De vant to av side tre første kamper, siden har det ikke blitt en eneste seier! Llagostera er også under streken, men vinner med ujevne mellomrom. Tar en sjanse på at dette er en av de dagene, det er nok garantert en kamp der de tar sjansen på å gå for seier – selv på bortebane.

10. Real Zaragoza - Huesca  H

Zaragoza jager playoff, mens Huesca må se seg over skulderen – er bare ett poeng over streken. Da skal dette være en H.

11. Amiens - Lille  B

Fransk cup, og Amiens fra nivå 3 mot toppserielaget Lille. Vel er Amiens på 4. plass i Ligue National, men dette skal uansett være plankekjøring for et såpass bra lag som Lille.

12. Caen - Marseille  H(U)

Caen har hatt en fin høst i Ligue 1 (toppserien), men formen har dabbet litt i det siste. Marseille fikk etterhvert skikk på sesongen etter en fryktelig start, før de har vært middels med tre uavgjorte på rad før jul. Her er det altså cup, og jeg tror vel mest på hjemmelaget.