SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Real Madrid lager målfest

Football Soccer - Real Madrid v Sporting Gijon - Spanish Liga BBVA - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 17/01/16  Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his second goal against Sporting Gijon. REUTERS/Andrea Comas

Football Soccer - Real Madrid v Sporting Gijon - Spanish Liga BBVA - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 17/01/16 Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his second goal against Sporting Gijon. REUTERS/Andrea Comas Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SøndagskupongenUten mulighet til å ta igjen det tapte i serien, er FA-cupen Chelseas sjanse for å vinne noe i England denne sesongen. De er fortsatt med i Champions League, men selv for en internasjonal klubb som Chelsea betyr en hjemlig tittel veldig mye.

Så det vil ikke bli noe B-lag som kommer på banen mot Milton Keynes. Oppkomlingene fra utkanten av London vil få merke at Chelsea tar dette på alvor!

En annen sikker kamp på søndagsbongen er Real Madrid hjemme mot Espanyol. Der kan det bli mange mål!

Sjekk tabeller og resultater her

Lykke til!

1. Milton Keynes Dons - Chelsea  B

FA-cup, og selvsagt et tungt favorittstempel på Chelsea. De slo Arsenal sist helg, og selv om det var mot ti mann, er de litt på hugget. Og med null sjanse i ligaen, er FA-cupen viktig. Da blir Milton Keynes altfor små, så her er det liten vits i å sløse med garderingene.

2. Villarreal - Granada  H

Resten av kupongen er seriespill fra kontinentet, og vi begynner i spansk La Liga. Der hadde Villareal seks strake seire, men nå har de to uavgjorte på rad. Likevel, Granada skal slås på hjemmebane, de er bare to poeng over streken.

3. Real Madrid - Espanyol  H

Nok en sikker kamp, i hvert fall i utgangspunktet. Litt nedtur for Real Madrid med kun ett poeng borte mot Betis sist, men de to hjemmekampene under Zidane har de vunnet 5-0 og 5-1! Ingen grunn til å tro at Espanyol skal slippe så mye billigere...

4. Gimnàstic de Tarragona - Tenerife  H(UB)

I Segunda Division er Tarragona bare målforskjellen unna playoff-plass, noe som i og for seg er litt bemerkelsesverdig, siden de bare to ganger i løpet av sesongen har vunnet to på rad! Altså notorisk ustabile. Tenerife er mye av det samme, jeg kjører den hele her.

5. Numancia - Girona  H(U)

Tabellnaboer litt under midten av tabellen, hverken i akutt nedrykksfare eller i nærheten av playoff. Begge er i grei form, hjemmelaget har 2-1-1 på sine fire siste, Girona 3-0-1. Vrient, men vi får tro hjemmebane betyr noe.

6. Ponferradina - Mallorca  U(B)

Ponferradina er i fritt fall, med ett poeng på sine seks siste kamper. Mallorca tok en sterk hjemmeseier over Alcorcon sist, men har faktisk ikke vunnet en eneste bortekamp denne sesongen. Kan den komme nå?!

7. Mirandes - Osasuna  U(B)

Mirandes er to poeng unna playoff, Osasuna er oppe på 3. plass. Hjemmelaget kunne vært oppi der, om de ikke hadde spilt altfor mye uavgjort hjemme (3-5-2). Og siden Osasuna har 3-3-0 på sine seks siste, tror jeg ikke de taper.

8. Bayern München - Hoffenheim  H

Bayern Münchens hjemmestatistikk i 1. Bundesliga denne sesongen: 9-0-0, målforskjell 32-3. Da trenger en strengt tatt ikke si så mye mer.

9. Bordeaux - Rennes  (U)B

I Frankrike er det er stort og tett midtsjikt i år, med tolv poeng fra 4.- til 18. plass. Bordeaux er et bra hjemmelag, med 6-3-2. Men Rennes er bedre generelt sett, de er oppe på 4. plass med 4-5-1 på sine ti siste. Vanskelig, men jeg tros mest på Rennes.

10. Saint-Etienne - Paris Saint-Germain  B

Hvis Bayern München er suverene i Tyskland, er PSG helt uten konkurranse i Frankrike. Eller hva skal en si om 19-3-0 på 22 seriekamper? Saint-Etienne er et bra lag, ja visst, men det hjelper ikke her.

11. Milan - Inter  H(U)

Byopgjør i Milano her, med et «bortelag» som sliter med formen. De har bare vunnet en av sine fem siste i serien, og fikk juling av Juventus i cupen onsdag. Milan er litt bedre, men bare litt. Husk at kampen går på begges hjemmebane, San Siro.

12. Club Brugge - Sporting Lokeren  H

I Belgia er Club Brugge det suverent beste hjemmelaget i toppdivisjonen. 10-0-1 på eget gress er bunnsolid, og jeg har ikke veldig mye tro på at Lokeren klarer å gjøre noe med den statistikken.