SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Real Madrid-stjernene slår tilbake i kveld

Real Madrid og Karim Benzema har vært inne i en svak periode. De er helt sikkert revansjelystne i kveld.

Real Madrid og Karim Benzema har vært inne i en svak periode. De er helt sikkert revansjelystne i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsPå onsdagens oddsprogram er det Mesterliga-oppgjørene som dominerer, men det er også flere håndballkamper fra den norske eliteserien. Det er i tillegg håndball fra Sverige, Tyskland og Danmark. Natt til torsdag er det flere interessante kamper fra NHL i ishockey.

Midtukekupongen: Zlatan knuser moderklubben

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Shakhtar Donetsk - Real Madrid B

Mesterliga, gruppe A.  Det er enkelte som mener at Shakhtar møter Real på et gunstig tidspunkt, siden de nettopp har tapt 0-4 mot erkerivalen Barcelona og det ulmer litt på Santiago Bernabeu. Jeg tror ikke det.

Galacticos fikk en fotball-leksjon av Barcelona i El Clasico, men de vil slå tilbake i denne kampen. Jeg tror Shakhtar vil få svi for at Real Madrid tapte stort mot Barcelona.

Det er ikke den eneste grunnen til at jeg tror på Real-seier.

  • Dere skal huske at Shakhtar Donetsk ikke får spille på sin vanlige hjemmebane på grunn av konflikten i Øst-Ukraina. De spiller istedet hjemmekampene sine helt vest i landet, på Arena Lviv. Det gjør at de spiller hjemmekampene sine på bortebane.
     
  • Det vises også på resultatene. Shakhtar vant kun én av fire hjemmekamper i 2014/2015-sesongen i Mesterligaen.
     
  • Shakhtar har bare vunnet én av de siste åtte hjemmekampene mot spanske lag. Den seieren kom mot Real Sociedad i Donetsk i 2013/2014-sesongen. De står med elleve tap, fem uavgjorte og kun fire seire mot spanske lag totalt.

Rafa Benitez sin fremtid i Madrid er truet etter den ydmykende tapet mot Barcelona, men Real var ikke så fryktelig dårlig i denne kampen. Det var heller Barcelona som var fryktelig gode. Det viste de også i tirsdagens kamp mot Roma. De knuste italinerne hele 6-1 på Camp Nou. Barcelona hadde et enormt tempo i spillet og de var på hugget på hver eneste ball.

På bortebane i Ukraina vil Real få en helt annen kamp. Jeg tror Shakhtar vil gi Real-spillerne mer tid til å dulle med ballen. Da vil Real ha ballen mye og få tid til å bygge opp angrepene sine.

Angriperen Karim Benzema spilte sin første kamp for Real i helgen, og det var tydelig at han ikke hadde machformen inne. Han vil trolig være bedre i denne kampen. Ronaldo og Bale klarte heller ikke å markere seg mot Barca, men jeg tror de vil vise seg frem mot Shakhtar.

Real har tapt de to siste kampene i La Liga, og de ligger nå seks poeng bak Barcelona i den hjemlige serien. De skal få det tøft med å innhente forspranget. Nå må Rafa Benitez satse alt på suksess i Mesterligaen. Real vil sikre gruppeseieren med seier i denne kampen. Den muligheten vil de gripe med begge hendene.

De møter et svekket ukrainsk lag. Shakthar mangler nøkkelspillere før den viktige kampen mot Real Madrid. De to faste midtbanespillerne Kucher og Srna er suspendert, mens Malyshev er usikker.

Shakhtar stiller trolig med denne startelleveren: Pyatov; Dentinho, Kryvtsov, Rakitskiy, Ismaily; Stepanenko, Fred, Marlos, Bernard; Alex Teixeira; Gladkiy.

Real mangler Sergio Ramos, Marcelo og Arbeloa, men stjernegalleriet fra den spanske hovedstaden har ikke problemer med å finne erstattere.

Sannsynlig Real Madrid-lagoppstilling: Keylor Navas; Carvajal, Pepe, Varane, Nacho; Casemiro, Modrić, James Rodríguez; Bale, Jesé, Ronaldo.

Da lagene møttes i Madrid fikk ukrainerne juling. De tapte hele 0-4 på Santiago Bernabeu.  Jeg er overbevist om at Real vil slå tilbake i denne kampen. Borteseier gir 1,75 i odds. Innsatsen vår blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 25. november:

Shakhtar Donetsk - Real Madrid 3,80 - 3,55 - 1,75 B

Total odds: 1,75