SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Real sliter på bortebane

Apr 18, 2015; Sandy, UT, USA; Real Salt Lake forward Olmes Garcia (13) is fouled by Vancouver Whitecaps FC midfielder Russell Teibert (31) during the first half at Rio Tinto Stadium. Mandatory Credit: Russ Isabella-USA TODAY Sports

Apr 18, 2015; Sandy, UT, USA; Real Salt Lake forward Olmes Garcia (13) is fouled by Vancouver Whitecaps FC midfielder Russell Teibert (31) during the first half at Rio Tinto Stadium. Mandatory Credit: Russ Isabella-USA TODAY Sports Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSLørdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra norsk 2. divisjon, diverse kamper fra Sverige, Skottland og Sveits. I tillegg er det eliteseriekampen mellom Stabæk og Vålerenga.

DC United - Real Salt Lake H

Amerikansk, MLS. Jeg har fulgt med på den amerikanske proffligaen i flere år, og jeg mener det er en undervurdert liga. Nå kan flere av kampene ses på Eurosport, og det gjør det jo straks mer interessant å tippe på dem også.

Mens klubber som NY City FC, Orlando, LA Galaxy og Montreal Impact har hentet stjernespillere som Pirlo, Kaka, Gerrard og Drogba, har ikke DC United gjort det. Likevel topper DC United Eastern Conference i MLS i konkurranse mot flere av disse klubbene. Det er en sterk prestasjon.

DC United er definitivt best hjemme på RFK Stadium hvor de har tatt 27 av 38 poeng på hjemmebane. I forrige serierunde snudde DC 0-2 til 3-2 mot Philadelphia hjemme i Washington.

Hovedstadslaget har kun ett tap på de siste tolv hjemmekampene.

Nå møter de et av ligaens svakeste bortelag. Real Salt Lake har kun tatt åtte poeng på bortebane så langt denne sesongen. De har fem bortetap på rad før de reiser til den amerikanske hovedstaden. Det er forøvrig et sted de har slitt.

Real Salt Lake har nemlig aldri vunnet i Washington tidligere. Disse lagene har møtt hverandre åtte ganger på RFK Stadium. DC har fem seire og tre kamper har endt uavgjort.

Real Salt Lake viser imidlertid fremgang. De har vunnet de to siste kampene, men begge er spilt på hjemmebane.

Real trenger poengene om de skal komme seg til sluttspillet. De ligger på syvendeplass før nattens kamper, tre poeng bak Portland Timbers som innehar den siste playoffplassen i Western Conference i øyeblikket.

DC United har 38 poeng. Det er like mange poeng som FC Dallas. De to lahgene kjemper om det såkalte Supporters Shield som går til det laget som tar flest poeng i grunnspillet. DC trenger seieren for å henge med i kampen om Supporters Shield. De har nemlig to kamper mindre spilt enn Dallas.

Jeg mener DC United skal være det beste laget her. Hjemmebanefordelen blir avgjørende, tror jeg. 1,75 i odds for hjemmeseier er greit. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 0055.

Her er vårt singeltips lørdag 31. juli:

DC United - Real Salt Lake 1,75 - 3,25 - 3,55 H

Total odds: 1,75