SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rekdal knekker Bohinen

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal (t.v) TV 2s Davy Wathne og Sandefjord-trener Lars Bohinen (t.h) etter kampen mellom lagene i mai. De endte 3-0 til VIF, i Sandefjord. Det blir nok noe lignende på Ullevaal også, om ikke enda styggere for Sandefjord.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal (t.v) TV 2s Davy Wathne og Sandefjord-trener Lars Bohinen (t.h) etter kampen mellom lagene i mai. De endte 3-0 til VIF, i Sandefjord. Det blir nok noe lignende på Ullevaal også, om ikke enda styggere for Sandefjord. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

De er gamle landslagskompiser, men her blir det ingen kjære mor!

DEL

LørdagskupongenKamp 1 på lørdagskupongen er Kjetil Rekdal Vålerenga mot Lars Bohinens Sandefjord. På Ullevaal. Der er det ingen grunn til å kaste vekk garderinger. 

Det bør du heller ikke i kamp 2, for i motsetning til Vålerenga - som har en ypperlig sesong - skjærer det seg nok en gang for Lyn. I 2. divisjon.

Sjekk tabeller her

Lykke til!

1. Vålerenga - Sandefjord  H

Sandefjord har vist noen tegn til bedring i det siste, men det som kunne vært to seirer har blitt to uavgjorte på ulfaks og udyktighet på tampen av kampene. Her tror jeg uansett de blir for små, Vålerenga er bra i år.

2. Holmen - Lyn  H

2. divisjon avdeling 1, der Lyn går på en kjempesmell. Hvordan man havner i økonomisk uføre i 2. divisjon er jeg ikke sikker på, men for Lyn er det selvsagt mulig. Holmen er ikke noe stort lag, men er over streken etter seier i to av de tre siste.

3. Ullern - KFUM Oslo  B

Ullern skal få det knalltøft her, for KFUM har 11-0-1 på tolv kamper, og topper avdelingen suverent. De tapte for Tromsdalen borte for to uker siden, men slo tilbake sist helg. Et Ullern på nedre halvdel er sjanseløse.

4. Senja - Harstad  H(U)

Nordlandsoppgjør her, og det er ingen tvil om hvem av disse som er i form. Om senjaværingene har fått fiskerne på land eller hva det er er vet jeg ikke, men nå har de i hvert fall fire strake seirer. Fem poeng foran Harstad, det bør bli H, men Harstad glimter av og til til.

5. Finnsnes - Mjølner  H(U)

Ingen av disse lagene er i form, hjemmelaget har ett poeng på de tre siste, Mjølner ett på de fem siste, og tapte utrolige 1-7 for Skeid onsdag! Finnsnes er ni poeng foran, og blir favoritter. Men to formsvake lag kan også fort spille U.

6. HamKam - Træff  H(UB)

Avdeling 4, og to lag det er vanskelig å bli klok på. «Kamma» spilte fire strake uavgjorte, før fire siste har gitt tap-seier-tap seier. Træff har hevet seg fra en elndig sesongstart, men er alt annet enn stabile. Bruker den hele her.

7. Brumunddal - Stjørdals-Blink  H

To lag på 16 poeng som møtes her. Brumunddal er hjemmesterke, med 4-1-1 på eget gress. Stjørdals/Blink kan se ut til å være greie borte, hvis en ser på at de har 2-0-3. Men begge seirene er mot 2. lag (Molde og Aafk), og de stiller ujevnt. Har bare fire mål borte!

8. Strindheim - Florø  (U)B

Strindheim fikk seg endelig sen seier sist, etter syv kampr uten en trepoenger. Men det var mot bunnlaget Byåsen, og her skal de opp mot 2. plasserte Florø, som har vunnet fem av de syv siste.

9. Nardo - Byåsen  H

Trønderkamp her, og med en klar favoritt. Byåsen er altså helt sist i 2. divisjon avdeling 4, og i aldeles grusom form. Ett pong og én fattig scoring på de seks siste sender dem lukt mot nedrykk.

10. Åtvidaberg - Gefle  (U)B

Så var vi i Allsvenskan, der Åtvidaberg er i «deep shit», helt sist med bare seks poeng på 14 kamper. Men de to siste hjemmekampene har de klart uavgjort, blant annet mot Hacken, som ligger poenget foran Gefle.

11. Halmstad - Kalmar  (H)U

Halmstad er nest sist, etter en forferdelig sesongstart der de åtte av de ti første! Men nå har de skjerpet seg kraftig, de fire siste har gitt 1-3-0. Kalmar har spilt tre uavgjorte på rappen, vi gir hjemmelaget en sjanse!

12. Malmö - Örebro  H

Malmö følger foreløpig ikke opp gullsesongen fra i fjor, kanskje har også mesterliga kostet krefter i hele klubben. Foreløpig er Hareide & Co på 5. plass, men bli ikke overrasket om de kommer! Ørebro på kvalikplass til nedrykk bør i hvert fall slås hjemme.