SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Reservene slår Ukraina i kveld

Vår oddstipper har troen på Diego Costa og Spania i kveld.

Vår oddstipper har troen på Diego Costa og Spania i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsDet ble en svært god søndag for BAs oddstips. Singeltipset vårt på Nest-Sotra gikk inn til 2,20 i odds. Dermed traff vi på fem av syv oddstips i forrige uke. Det er en pen statistikk.

Mandagens oddsprogram byr på flere avgjørende kamper i EM-kvalifiseringen, i tillegg er det både ishockey fra KHL og NHL.

Ukraina - Spania B

EM-kvalik, gruppe C. Ja, det er en liten sjanse å ta. Spania er allerede kvalifisert for mesterskapet i Frankrike, mens Ukraina må vinne om de skal ha mulighet til å ta den siste direkte kvalikplassen fra gruppe C.

Det holder nemlig ikke bare å vinne for Ukraina. Dersom Ukraina skal gå direkte til mesterskapet i Frankrike, må Slovakia tape eller spille uavgjort mot miniputtnasjonen Luxembourg.  Det tror jeg ikke kommer til å skje, og det tror jeg heller ikke at ukrainerne tror på.

Ukraina er uansett sikret en playoff-plass, og de kan også bli beste treer med 16 poeng om de tar tre poeng mot Spania. Da er de allerede kvalifisert for mesterskapet i Frankrike.

Vertene viser fin form. De har tatt ti poeng på de fire siste kvalikkampene. Selv om Ukraine har vunnet de tre siste hjemmekampene i EM-kvaliken, tror jeg fortsatt på borteseier i Kiev. De har ikke møtt all verden til motstand. Spania holder et helt annet nivå enn Hviterussland, Luxembourg og Makedonia, og det tror jeg vertene vil få merke.

Hjemmelaget må klare seg uten Jevhen Khatsjeridi og Serhiy Sydorchuk. Lagets to største stjerner Jevhen Konopljanka og Andrij Yarmolenko er spilleklare, men jeg tviler på at de er i stand til å senke Spania.

Ukraina er det naturlige motivasjonsspillet her, men spanjolene har 24 poeng av 27 mulige etter tap kun i Slovakia. Jeg tror ikke at de vil tape denne kampen. De har tross alt en god statistikk mot ukrainerne. Fasiten viser tre seire og én uavgjort på de fire siste innbyrdes oppgjørene. Den vil de helt sikkert ikke ødelegge.

Da lagene møttes i Spania i det omvendte møtet vant spanjolene 1-0 etter en scoring av Juventus-spilleren Álvaro Morata. Han er ikke med i denne kampen.

David Silva og Alvaro Morata er ute med skader. Andres Iniesta, Sergio Ramos, Daniel Carvajal og trolig også Gerard Pique står over denne kampen, men Vicente del Bosque har likevel en haug med klassespillere å plukke av. 2,45 er fin odds på bortelaget.

Ukraina møter et spansk lag som spiller helt uten press, og som viser fantastisk form. Spanjolene har vunnet de syv siste kampene, og på de tre siste bortekampene har de heller ikke sluppet inn mål. Det bare sier meg at Ukraina har en formidabel oppgave foran seg. Begge lagene har vist godt forsvarsspill, så jeg tviler på at denne kampen blir noen målfest. Men jeg er ganske sikker på at Spania tar en knapp seier.

Her er vårt singeltips mandag 12. oktober:

Ukraina - Spania 2,45 - 3,10 - 2,45 B

Total odds: 2,45