SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Roma får trøbbel mot Real Madrid

Vår oddstipper tror at Roma og Daniele De Rossi må bite i gresset i onsdagens kamp mot Real Madrid.

Vår oddstipper tror at Roma og Daniele De Rossi må bite i gresset i onsdagens kamp mot Real Madrid. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsOnsdagens oddsprogram byr blant annet på to av åttendedelsfinalene fra Mesterligaen, i tillegg er det som vanlig på en onsdag håndball. Det er kamper fra norsk, tysk, svensk og dansk håndball. De hockeyinteresserte får også sin dose. Det er ishockey fra Finland, Tsjekkia og NHL.

Råtipset: Mesterliga-debutantene kan sjokkere Wolfsburg

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

AS Roma - Real Madrid B

Mesterliga, åttendedelsfinale. Kamp 1 av 2.  Roma skal forsøke å komme seg til kvartfinalen i Mesterligaen for første gang siden 2008, men de har fått en tøff oppgave. Roma gikk videre fra Mesterliga-gruppespillet, selv om de kun hadde én seier. Den kom mot Bayer Leverkusen.

Roma håper å få med De Rossi og Totti. Men svetter over om Manolas og Salah rekker kampen.

Trolig Roma-lagoppstilling: Szczesny – Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne – Nainggolan, Vainqueur – Salah, Perotti, El Shaarawy – Dzeko.

Real Madrid på sin side vant sin gruppe tre poeng foran Paris Saint-Germain. Også Real har skiftet manager siden forrige Mesterliga-runde. Rafael Benitez fikk kun lede Real Madrid i 18 seriekamper, og han er erstattet av legenden Zinedine Zidane. Laget har skjerpet seg etter at franskmannen overtok.

Real er ubeseiret i La Liga med Zidane på trenerbenken. De står med fem seire og én uavgjort, og de har hysteriske 23-5 i målforskjell.

Åttendedelsfinalen mot Roma er Zidanes debut som trener i Mesterligaen, og han mangler Pepe og Bale til kampen på Stadio Olympico, men Marcelo er tilbake.

Ronaldo er en viktig spiller for Real, men det virker som flere av stjernene i Madrid-laget har spilt seg i form. Blant andre Rodriguez og Benzema. Sistnevnte har scoret i seks av de siste syv kampene til Real, så han er definitivt en mann Roma-forsvaret må holde et øye med.

Sannsynlig Real-lag: Navas – Danilo, Varane, Ramos, Carvajal – Modric, Kroos, Isco – Rodriguez, Benzema, Ronaldo.

Det er fakta som tyder på at Real skal få trøbbel i Italia. Ifølge uefa.com har ikke Real Madrid vunnet en eneste av de siste åtte bortekampene mot italienske lag. De står med fire poengdelinger og fire tap. 
De har også tapt sine siste åtte kamper mot Serie A-motstand sammenlagt. Den siste seieren kom tilbake i 1987-1988. Det var i serievinnercupen mot Napoli. Real vant kampen 3-1 sammenlagt.

Real har et godt lag, og de bør være i stand til å sikre seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret i den spanske hovedstaden. Jeg tror de bryter den italienske forbannelsen i denne kampen, og at de endelig vinner i Italia.

Klikk her for å spille på Real Madrid!

Borteoddsen er 1,70, og spillestopp er klokken 2040. Vi satser 250 kroner på spanjolene.

Her er vårt singeltips onsdag 17. februar:

Roma - Real Madrid 3,95 - 3,65 - 1,70 B

Total odds: 1,70