SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ryker Juventus på en bortesmell i kveld?

Vår oddstipper tror at Juventus og Paul Lamine Pogba går på en smell mot M'gladbach i kveld.

Vår oddstipper tror at Juventus og Paul Lamine Pogba går på en smell mot M'gladbach i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens råtips!

DEL

OddstipsPå tirsdagens oddsprogram er Mesterligaen tilbake. Blant andre Manchester United, Real Madrid, Juventus og PSG. I tillegg er det full runde i den engelske Mesterskapsserien.

Borussia Mönchengladbach - Juventus H

Mesterligaen, gruppe D. Borussia Mönchengladbach har fått en dårlig start på Mesterligaen. Tyskerne fikk juling mot Sevilla i åpningskampen i gruppespillet. De tapte hele 0-3, men de har vist bedre form i de to siste kampene.

Borussia ledet 1-0 mot Manchester City, men tapte 1-2. I forrige runden tok Borussia sitt aller første poeng i gruppespillet. Da spilte de 0-0 mot Juventus i Torino.

Borussia hadde også en svak start i Bundesliga, hvor de tapte de fem første kampene. Nå står de med seks seire på rad og har klatret opp til femteplass.

Juventus er ubeseiret i gruppespillet i Mesterligaen. De slo Manchester City 2-1 på bortebane og vant 2-0 mot Sevilla på hjemmebane, før de spilte 0-0 mot Borussia i forrige gruppespilloppgjøret. Tyskerne forsvarte seg godt i bortekampen i Italia, og det var grunnen til at den kampen endte 0-0. Borussia var fornøyd med ett poeng, og de risikerte ikke så mye fremover.

Nå spiller M'gladbach på hjemmebane, og da venter jeg et betydelig mer offensivt M'gladbach. Juventus virker ustabile denne sesongen, og jeg tror tyskerne har en god mulighet til å vinne denne kampen.

De regjerende seriemesterne i Italia ligger helt nede på tiendeplass i Serie A etter ti serierunder. På bortebane har de skuffet stort i Serie A. De står med tre tap, én uavgjort - og bare én seier. I forrige bortekamp i Serie A tape de overraskende for Sassuolo, og når de kan gå mot en smell mot vesle Sassuolo, ja, da tror jeg også at de kan tape mot M'gladbach.

M'gladbach må nok vinne denne kampen om de skal ha mulighet til å gå videre i Mesterligaen. Med tap mot Juventus er tredjeplassen det beste de kan håpe på, tror jeg. Derfor burde tyskerne ha massevis av motivasjon før denne matchen.

Vertene har en del skader før kampen mot Juve. Hahn, Hermann, N Schulz, Stranzl og Jantschke er ute. Dessuten er Korb usikker.

Sannsynlig Mönchengladbach-lagoppstilling: Sommer; Nordveit, Christensen, Domínguez, Wendt; Xhaka, Dahoud, T Hazard, Johnson; Raffael, Stindl.

Juventus har en kortere skadelisten enn tyskerne. De mangler Pereyra og  Khedira .

Juventus stiller med følgende lag: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Marchisio, Pogba; Cuadrado, Mandžukić, Morata.

Juventus er favoritt, men Borussia Mönchengladbach er en vanskelig motstander. På de siste seks kampene i Bundesliga har de scoret 21 mål, og de har kun sluppet inn seks.

Jeg synes verdien ligger i å tippe på vertene. 2,95 i odds er greit nok. Jeg mener den burde vært over 3 egentlig, men jeg går likevel for hjemmeseier her. Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt råtips tirsdag 3. november:

Borussia Mönchengladbach - Juventus 2,95 - 3,20 - 2,15 H

Total odds: 2,95