SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ryker Molde mot en gammel kjenning?

Vår tippeekspert mener at VIF kan overraske mot Molde på bortebane  lørdag.

Vår tippeekspert mener at VIF kan overraske mot Molde på bortebane lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LØRDAGSKUPONGENKjetil Rekdal er en luring, og jeg tror han kan ta tre poeng med Vålerenga i Molde. Men sikker er jeg ikke, så kamp 1 på lørdagsbongen blir en helgardering.

Resten er 2. divisjon, og jeg stoler blant annet på gode, gamle Skeid og Moss borte mot to bunnlag.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

1. Molde - Vålerenga  U(HB)

Molde er allerede ni poeng bak Rosenborg, nedturen har vært brutal etter en fantastisk fjorårssesong. Vålerenga, derimot, har prestert over all forventning, og er tre poeng foran moldenserne. Vanskelig kamp, svir av helgarderingen allerede her.

2. Harstad - Finnsnes  H

Så er vi i 2. divisjon, og i avdeling 4 har Harstad fått en opptur med to strake seirer, begge med 2-1. Finnsnes hadde to strake tap med grusomme 1-11 i målforskjell før de slo kriserammede Lyn sist. Veldig ustabile, jeg satser på at formen til Harstad holder.

3. Holmen - Skeid  B

Holmen er en total fiasko. Etter to uavgjorte kamper, har laget fra Nesbru i Akershus syv strake tap. Skeid er også under streken, men har da syv poeng mot Holmens usle to. Jeg tror på «Oksene». 

4. Drammen - Moss  B

I avdeling 2 har det raknet fullstendig for Drammen. Etter seier i åpningskampen, har de tapt de åtte neste. De har bare scoret to mål på sine fem siste. Moss er på 2. plass, og skal selvsagt vinne denne.

5. Lørenskog - Nybergsund-Trysil  H(B)

Lørenskog var oppunder toppen, men tre strake ettmålstap har sendt dem ned rundt midten av tabellen i avdeling 2. Nybergsund hadde en svært trang start, men har nå vunnet to av de tre siste. Åpent.

6. Sprint-Jeløy - Notodden  (U)B

Sprint-Jeløy har bare to poeng på sine fem siste, etter en grei start før dette. Notodden er omvendt, det er nå i det siste de virkelig har fått opp dampen. Tre strake seirer, og dermed favoritter her.

7. Egersund - Sola  H(U)

Avdeling 3. Egersund lurte oss for tolv rette i tippetipset sist lørdag, da de slo Vindbjart 2-1 borte. Vant igjen med 2-1 borte over bunnlaget Eidsvold Turn onsdag. Altså skal H-en med her, men Sola er et gjerrig bortelag, så det kan lønne seg å ta med U-en.

8. Fløy - Eidsvold Turn  H(U)

Dette ligner veldig på en klink H hvis en leser tabellen. Men faktum er at hjemmelaget har tapt 1-4 og 1-5 i de to siste. Eidsvold Turn er sist, ja, men mot et Flekkerøy helt ute av form gir jeg dem en poengsjanse. Rein favorittipping gir heller ikke utbetaling!

9. Odda - Vindbjart  (H)U

Odda er under streken, men på ingen måte fortapt. Har 3-0-6 på ni kamper, og alle tre seirene har kommet hjemme. Vindbjart røk for Egersund sist, og det er ikke usannsynlig at de kan få problemer her også.

10. Byåsen - Brumunddal  B

I avdeling 4 har Byåsen ramlet under streken etter bare ett poeng på de tre siste. Tapte hele 0-6 for Elverum i forrige runde. Brummunddal er i bedre form, har vunnet to av sine tre siste.

11. HamKam - Stjørdals-Blink  H

HamKam kommer seg ikke opp igjen i 1. divisjon på første forsøk, de spiller fryktelig mye uavgjort. Men sist så tapte de 2-3 for Aalesund 2. Stjørdals-Blink er høyst variable, og siden «Kamma» ennå ikke har tapt hjemme, sjanser jeg på en H.

12. Træff - Strindheim  B

Træff er nest sist i avdeling 4, syv poeng på ni kamper er slett ikke noe å skryte av. Strindheim har gjort det til en vane å spille U, de står med rekken 2-6-1. Men de er store favoritter her, så det blir uansett en rein B.