SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sandefjord sliter mot Lillestrøm

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSLørdagens oddsprogram består i hovedsak av kamper fra norsk 2. divisjon, i tillegg er det to kamper fra eliteserien: Sandefjord - Lillestrøm og Molde - Vålerenga.

Lørdagskupongen: Rekdal på røvertokt

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Sandefjord – Lillestrøm B

Norsk, eliteserie. Mai og juni var et mareritt for Lars Bohinens menn. Etter en fin start i april med to seire på de tre første kampene har laget fra hvalfangerbyen tapt ni kamper på rad og falt ned på nedrykksplass.

De fikk en ørliten opptur i starten av juni da de gikk videre i cupen. De slo Kongsvinger etter straffespark på Gjemselund. Lillestrøm på sin side er ute av cupen etter å ha tapt mot lillebror Strømmen. Men i serien går det bedre. 

Etter en tam start har Lillestrøm kommet sterkt i mai og juni. De står med fire seire på de fem siste kampene. De har blant annet slått Molde hjemme, og de har vunnet mot Sarpsborg o08 på bortebane. I tillegg tok de en sterk seier på bortebane mot Viking i forrige serierunde.

Lillestrøm ligger på syvendeplass med 18 poeng. Romerikingene måtte starte sesongen med ett minuspoeng, fordi NFFs klubblisensnemnd mener klubben ikke har oppfylt lisenskravene.

Nå møter romerikingene en motstander de historisk sett har hatt et godt tak på. Disse lagene har møttes elleve ganger i serie, cup og treningskamper siden 2006, og Sandefjord har kun vunnet én gang. Det var på Åråsen i 2006.

Sandefjord får tilbake Victor Bindia og Kevin Larsen. Begge har vært suspendert. De mangler imidlertid Jakob Busk som er i U21-EM med det danske landslaget. Alexander Gabrielsen er usikker på grunn av magetrøbbel. Michael Tørnes erstatter Busk.

Christer Reppesgård Hansen har slitt med sykdom, men melder seg klar før oppgjøret mot Lillestrøm.

Lillestrøm har Bonke Innocent er tilgjengelig etter å ha vært suspendert, men Johan Andersson står over denne kampen.

Bortestatistikken til kanarifuglene viser 2-2-2 og 9–9 i målforskjell. De tapte 0–2 mot Strømsgodset sist de var på reise, men nå møter de en betydelig svalere motstander. Jeg har tro på at LSK vinner denne bortekampen. De har matchvinnertyper i Erling Knudtzon, Imoh Fred Friday og Moryké Fofana.

Jeg synes 2.15 i odds på Lillestrøm-seier er godkjent. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1525.

Her vårt singeltips lørdag 19. juni:

Sandefjord Fotball - Lillestrøm 3,00 - 3,20 - 2,15 B

Total odds: 2.15