SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Seiersrekken stopper på KC Stadium

Brighton and Hove Albion og Sam Baldock  har fire seire på rad, men vi tror seiersrekken stopper i dag.

Brighton and Hove Albion og Sam Baldock har fire seire på rad, men vi tror seiersrekken stopper i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsEndelig er Mesterligaen tilbake på oddsprogrammet. Tirsdagens oddsprogram inneholder to av åttendedelsfinalene fra Mesterligaen, men det er ikke de eneste interessante kampene. Det er også kamper fra engelsk Mesterskapserie, League One og League Two. I tillegg er det haugevis med ishockeykamper.

Oddstips 1: Pass opp for Hulken!

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hull City - Brighton & Hove Albion H

Engelsk, Mesterskapserie.  Toppoppgjør. Det er tett i toppen av Mesterskapserien. Før tirsdagens kamp er det bare tre poeng som skiller serieleder Hull City, og Brighton som ligger på fjerdeplass.

Middlesbrough var lenge serieleder i Mesterskapserien, men etter fem kamper på rad uten seier har Hull City klatret til topps.

Etter det skuffende 0-2-tapet mot Derby på hjemmebane har de seks seire på rad hjemme før Brighton kommer på besøk. De har også vært bunnsolide bakover. Steve Bruce's menn har nemlig kun sluppet inn ett mål på de seks siste hjemmekampene.

Hull har vært gode defensivt denne sesesongen. De har kun sluppet inn 19 mål på 30 kamper. Bare Middlesbrough har sluppet inn færre mål enn dem.  Nå møter de et lag som lekker bakover.

Av topp fire-lagene er det nemlig Brighton som slipper inn mest mål. De har 30 baklengsmål på de første 30 kampene.

Chris Hughton har tidligere ført Newcastle opp i Premier League fra Mesterskapserien, og han kan gjenta den bedriften med Brighton denne sesongen.

Etter en tøff periode i desember og starten av januar er Brighton tilbake på vinnersporet. De står med fire seire på rad før tirsdagens bortekamp mot Hull. Alle seirene har imidlertid kommet mot lag fra nedre halvdel av tabellen. Nå møter de et av topplagene.

Brighton vant det omvendte oppgjøret 1-0 på hjemmebane, men på Kingston Communications Stadium har de ikke vunnet på de siste fem  møtene. Hull har vunnet fire av de fem siste hjemmekampene mot Brighton. Og jeg tror de vinner igjen i tirsdag kveld.

Hull kan gjøre Premier League-comeback på direkten, og det i alle fall akkurat på rett tidspunkt. Den engelske eliteserien har i mange år hatt store TV-avtaler, men den som trer i kraft fra høsten av, er historisk god. Bykset har aldri vært større. Det er ventet at de engelske eliteklubbene samlet vil innkassere rundt 5,5 milliarder pund i mediepenger i løpet av de tre neste sesongene. Det tilsvarer utrolige 48,8 milliarder kroner. Klubbene vil øke snitt inntektene fra 80 millioner pund til over 120 millioner pund.

Det er med andre ord mye som står på spill på KC Stadium i kveld. Dette er en sekspoengskamp. Hull vil rykke ifra Brighton om de vinner, mens Brighton vil klatre opp på samme poengsum som Hull med seier. Jeg har størst tro på Hull. De har et bedre lag enn Brighton. Det er en viss U-fare her, i alle fall når man ser på bortestatistikken til Brighton. Laget fra den engelskee sørkysten står med 4-9-1 på bortebane denne sesongen. Det eneste tapet kom mot nedrykkstruede Rotherham.

Jeg tror de går på sitt andre bortetap tirsdag kveld. Denne trepoengeren tar Hull til 1,70 i odds. Jeg satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 16. februar:

Hull City - Brighton & Hove Albion 1,70 - 3,30 - 4,10 H

Total odds:  1,70