SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Skadeskutt Leverkusen taper

Bayer Leverkusens Javier Hernandez er antakeligvis ute med en skade i søndagenskamp mot Dortmund.

Bayer Leverkusens Javier Hernandez er antakeligvis ute med en skade i søndagenskamp mot Dortmund. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsHerlig lørdag for Spillsenteret. Vi fikk elleve rette på lørdagskupongen og vi traff på lørdagens singeltips på Everton til 2,10 i odds (innsatsen vår var 250 kroner).

Søndagens oddsprogram er som vanlig svært innholdsrikt. Her er det interessante kamper fra alle de største ligaene i Europa.

Søndagskupongen: Nok en smell for City

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenter: Jeg har spilt i mange år, men det har aldri blitt noen stor gevinst

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Bayer Leverkusen - Dortmund B

Tysk, 1. Bundesliga. Toppoppgjør. Leverkusen ligger på fjerdeplass i Bundesliga, men de er 13 poeng bak Dortmund som innehar annenplassen.

Dortmund er en marerittmotstander for Leverkusen. De har åtte hjemmekamper på rad uten seier mot Dortmund. Sist de slo Dortmund på BayArena var tilbake i mai 2007.

Bayer viser glimrende form. De er ubeseiret i de siste seks Bundesliga-kampene, og torsdag vant de også 1-0 mot Sporting Lisboa i Europaligaen. Det virker som laget skal kunne skaffe seg en plass i Mesterligaen neste sesong, selv om de er ett poeng bak Hertha på tabellen.

Det har ikke vært enkelt å møte Roger Schmidts mannskap på hjemmebane denne sesongen. De har holdt nullen i de tre siste hjemmekampene. Statistikken viser at Leverkusen kun har tapt tre av de siste 31 hjemmekampene i Bundesliga.

Dortmund ler elleve poeng bak Bayern Munchen før søndagens bortekamp i Leverkusen, men de har har én kamp mindre spilt enn storklubben fra Oktoberfestival-hovedstaden. 

Thomas Tuchels menn slo bunnlaget Hannover 1-0 i forrige serierunde. Det var lagets fjerde seier på de siste seks ligakampene. De har også holdt nullen i de tre siste Bundesliga-matchene.

Dortmund gikk på et litt overraskende nederlag mot FC Köln i desember, men de har tre seire og én uavgjort på de siste fire kampene.

Dortmund spiller også i Europaligaen, og de slo Porto 2-0 på hjemmebane tidligere denne uken. Jeg holder dem som en av favorittene til å vinne hele Europaligaen denne sesongen. De har absolutt mannskap til å klare det, men spørsmålet er hva Tuchel satser på.

En av årsakene til at jeg har troen på bortelaget er at hjemmelaget har en rekke skader. Blant andre Javier Hernandez, Charles Aranguiz, Robbie Kruse og Lars Bender ligger an til å miste kampen på grunn av skader, i tillegg er den tidligere Dortmund-spilleren Kevin Kampl usikker.

Sannsynlig Leverkusen-lagoppstilling: Leno, Jedvaj, Toprak, Tah, Wendell, Bellarabi, Kampl, Kramer, Mehmedi, Brandt, Kiessling.

Dortmunds skadelisten er betydelig kortere, men de mangler Sven Bender og Nuri Sahin til kampen mot Leverkusen. Tuchel kan imidlertid komme til å gjøre en del endringer på laget før denne kampen.

Dortmund stiller trolig med denne startelleveren: Burki, Piszczek, Sokratis, Hummels, Park, Gundogan, Ginter, Castro, Mkhitaryan, Reus, Aubameyang.

Det virker som Dortmund er kommet i siget. Det er imponerende å slå Porto 2-0. Jeg mener at 2,00 i odds på borteseier er greit i dette tilfellet, og satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 1525.

Klikk her for å spille på Dortmund!

Her er vårt singeltips søndag 21. februar:

Bayer 04 Leverkusen - Borussia Dortmund 2,95 - 3,30 - 2,00 B

Total odds: 2,00