SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Skummel kamp for Brann på Stadion

Vår tippeekspert tror Brann og Azar Karadas vinner på hjemmebane mot Hønefoss.

Vår tippeekspert tror Brann og Azar Karadas vinner på hjemmebane mot Hønefoss. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SØNDAGSKUPONGENDet er ikke noe å stusse på, bare å sette en H i kamp 1 på søndagskupongen. For Rosenborg er et lite eventyr for tiden, og Mjøndalen blir altfor små.

Ellers tviler jeg på om Start klarer å reise seg i Drammen, selv om Godset har slitt litt i det det siste. H der også, altså, og så tar jeg en sjans på Brann – selv om jeg ikke er bombesikker! Hønefoss kommer med selvtillit etter seier sist, men Brann skal likevel være bedre.

Oddstips: City påfører Everton sitt første tap

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Rosenborg - Mjøndalen  H

Rosenborg-toget ser ustoppelig ut i år. De er nesten så gode at hvem som helst klarer å glede seg, bortsett fra Mjøndalen her, selvsagt! For selv om bruntrøyene kjempet seg til seier mot Haugesund, er de sjanseløse mot Norges klart beste lag.

2. Haugesund - Bodø/Glimt  (HU)B

Haugesund klarte til slutt ikke å stå imot Mjøndalen sist, og tapte på overtid. De var inne i en god periode før dette, men jeg er ikke overbevist av FKH i år. Glimt tapte mot formsterke Viking, men har vært elleville tidligere i sommer. Vanskelig, kjører den hele her.

3. Sarpsborg 08 - Aalesund  H(B)

Det er krise i Sarpsborg, østfoldingene har ikke vunnet på ti kamper. De er nå bare ett poeng over streken. Aalesund er konsekvent ustabile, vinner og taper annenhver kamp omtrent, og spiller lite uavgjort. Men det må snu for Sarpsborg en dag, jeg kjører splitt.

4. Strømsgodset - Start  H

Europacup-kvalik ser ut til å ha tatt på kreftene til Godset, som har tapt de to siste i serien. Men her tror jeg likevel det blir tre poeng, for Start ser ikke bra ut. Fem strake tap har plassert dem på kanten av stupet, og du skal bare se at de tipper utfor – og ned!

5. Brann - Hønefoss  H

Brann var en smule heldige som ikke tapte i Sogndal på mandag. Men det er likevel sånn at laget tar små steg mot noe som ser ut som et planmessig spill. Hønefoss fikk seg en livsviktig seier mot Jerv sist, og har tent et håp om ny kontrakt. Skummelt, men likevel en H.

6. Bryne - Åsane  (H)B

Bryne har svake 1-1-4 på de seks siste. Mannskapet er tynt, det vil si at de har svært lite å sette inn når skader og karantener kommer. Og det gjør de jo på høsten. Åsane er i bedring, men tar fortsatt for lite poeng. Vrient å tippe dette, prøver splitt.

7. Bærum - Sogndal  B

Bærum har mistet fotfestet, har kun tatt to poeng på sine ni siste kamper! Det holder neppe mot Sogndal. Serielederen har hatt litt rusk i maskineriet i det siste, men ikke mer enn at bæringene får bank på eget kunstgress.

8. Jerv - Fredrikstad  (H)U

Jerv har fått seg en liten knekk. Etter en imponerende sesong, har de nå to strake tap. Fredrikstad tok en uhyre viktig seier med 2-1 borte over Strømmen sist, og har kommet seg over streken. Men Jerv er hjemmesterke, jeg tror ikke de taper denne.

9. Levanger - Nest-Sotra  H(B)

Levanger har reist seg, to strake seirer har løftet de over streken. 4-0 over Hødd i Ulsteinvik sist er jo nesten litt sprøtt, men dette synes som et lag som er litt enten/eller. Da sier tegnet seg selv, for Nest har våknet, og trenger seier, Ikke uavgjort.

10. Ranheim - Kristiansund  U(B)

Ranheim har blitt sitt gamle jeg under Ola By Rise, altså et lag som hører hjemme i toppen av 1. divisjon. Men de var ikke fantastiske mot Åsane (2-1). Kristiansund tok en knallsterk 3-1-seier over Sandnes Ulf mandag, klatret til 3. plass, og er bedre borte enn hjemme!

11. Raufoss - Gjøvik-Lyn  H

Raufoss har mistet topplassen i 2. divisjon avdeling 2, med bare ett poeng på de to siste. Men hjemme mot Gjøvik-Lyn må de vinne, om de skal henge med Moss i kampen om opprykket. Gjøvik-Lyn er ikke dårlige, men jeg tror Raufoss reiser seg her.

12. Ørn Horten - Lørenskog  B

Ørn har slitt de siste ukene, 1-1-4 holder ikke. Men avstanden til nedrykk er fortsatt grei. Lørenskog har en bedre periode bak seg, med 3-1-2. Ergo bør en sette et kryss for dem, selv om det bare er fire poeng mellom lagene. Lørenskog kan ta dette, jeg tar en sjans.