SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Slår Blackhawks tilbake i natt?

Chicago Blackhawks Brent Seabrook (7) jubler etter scoringen sin mot Tampa. Foto: Reuters

Chicago Blackhawks Brent Seabrook (7) jubler etter scoringen sin mot Tampa. Foto: Reuters Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens råtips!

DEL

ODDSTIPSDet er ikke lett å finne gode spillobjekter på mandagens oddsprogram. Det er blant annet kamper fra norsk 3. divisjon og fra svensk 1.- og 2. divisjon.

Natt til tirsdag er det kamper fra Argentina og den tredje Stanley Cup-finalen i ishockey mellom Chicago Blackhawks og Tampa Bay Lightning. Høydepunktet er nok privatlandskampen på Ullevaal mellom Norge og Sverige.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning B

NHL-sluttspill, ishockey. Kamp 3. Det står 1-1 etter de to første kampene i Tampa Bay Times Forum.Chicago Blackhawks vant den første kampen 2-1, men Florida-laget slo tilbake i kamp nummer to. Da vant Lightning 4-3.

Chicago Blackhawks var en av favorittene til å vinne Stanley Cup allerede før sesongstarten. De er liksom alltid å regne med. De har vært i Stanley Cup-finalen i tre av de siste fem årene.

Jeg har imidlertid hatt Tampa Bay som en av outsiderne til å vinne Stanley Cup denne sesongen. Florida-laget spiller rask, offensiv og underholdende hockey. Med spillere som Ondrej Palat, Steven Stamkos, Tyler Johnson, Nikita Kucherov, Alex Killorn og Victor Hedman i sine rekker mener jeg de har alle muligheter til å vinne Stanley Cup denne sesongen.

Dersom de skal klare det, mså tror jeg nattens kamp blir en nøkkelkamp. Jeg tror de har sjansen.

Blackhawks har en del å rette på etter den forrige kampen. Det starter mellom stengene. Corey Crawford var ikke pertent. Han ga vekk tre mål til Tampa. Men Crawford slå tilbake etter en svak kamp. Det viste han Stanley Cup-finalen i 2013. Da spilte han elendig i kamp nummer fire, men storspilte i de to siste kampene mot Boston Bruins.

Det som burde bekymre Chicago mer er at stjernespillerne Jonathan Toews og Patrick Kane sliter med å score. Førstnevnte har en målgivende pasning i de to første kampene, og Kane har verken målgivende eller scoringer. I kamp nummer to hadde ikke Kane et skudd på mål en gang.

Toews og Kane må heve seg, men Blackhawks er ikke helt avhengige av dem. Chicago har Marian Hossa, Brandon Saad, Duncan Keith og Brent Seabrook som er spillere som kan avgjøre kamper på egenhånd.

Tampa valgte litt overraskende å bytte ut målvakt Ben Bishop, som har 40 seire denne sesongen, to ganger i tredje perioden av den andre kampen. Andrei Vasilevskiy kom inn og spilte en god kamp. Han stoppet fem skudd.  Dersom Bishop er skadet, så vil Blackhawks kunne dra fordel av det.

Chicago har et sterkt offensivt mannskap, og spillerne kan bedre enn de viste i forrige kampen. Hjemme i «Madhouse on Madison» tror jeg Blackhawks vil være gode. Men jeg tror Tampa kan overraske i denne kampen.

2.85 i odds for borteseier synes jeg er nok til å anbefale B på kupongen. Tampa har et offensivt register som er fullt på høyde med Chicago, og det virker ikke som Blackhawks største stjerner er helt i form. Det burde gi Tampa en kjempesjanse. Spillestopp klokken 0155. Vår innsats blir 100 kroner.

Her er mandagens råtips:

Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning 1,95 - 3,65 - 2,85 B

Total odds: 2.85